Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Το κερασάκι στην τούρτα




Κι εκεί που όλα έδειχναν πως ο Εθνικός Πειραιώς έκλεισε με τις μεταγραφές για φέτος, ήρθε ένα όνομα να… ταράξει τα ύδατα στο Λιμάνι. Οι νεοφώτιστοι στην Α2 κατηγορία έχουν άλλωστε βλέψεις ανόδου και δεν το κρύβουν. Τουλάχιστον όχι με βάση τις κινήσεις τους στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, εκεί όπου έχουν δραστηριοποιηθεί σημαντικά.

Και το όνομα αυτού: Μιχάλης Παραγυιός. Ο πολύπειρος φόργουορντ/σέντερ θα είναι, εν τέλει, το τελευταίο κομμάτι του παζλ για τους Πειραιώτες καθώς αναμένεται να συνεχίσει στον Εθνικό την καριέρα του, μετά από ένα χρόνο απραξίας. Τελευταία του ομάδα ήταν ο Ηλυσιακός, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σεΠανιώνιο, Μαρούσι, Ιωνικό Νικαίας και Άρη Γλυφάδας έχοντας διαγράψει μία αξιοπρόσεκτη πορεία στα ελληνικά παρκέ.
Κι αν το ρόστερ των Πειραιωτών μοιάζει ασφυκτικά γεμάτο, η τάση για πρωταθλητισμό στη νέα χρονιά κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να προσθέσουν… το κερασάκι στην τούρτα δίνοντας τη δυνατότητα στον Τζίμη Κουστένη να δουλέψει με ένα εξαιρετικά ποιοτικό ρόστερ.

ebasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου