Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Kαλημέρα με εξάρα..

















Δύο στα δύο  για την ομάδα μας που παρά το ...βαρύ κυριακάτικο ξύπνημα κατάφερε  να επικρατήσει με 6-0 του ΑΟ Πειραιά σε ένα ματς που πραγματικά δεν αντέχει σε κριτική..Αρνητικό γεγονός ο τραυματισμός στον αυχένα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κωνσταντή που μεταφέρθηκε στο Ασκληπείο της Βούλας.


Ο προπονητής της ομάδας μας ξεκίνησε  με τον Βουτσινά κάτω απο τα δοκάρια και τους Σπήλιο ,Ξενιτόπουλο στα άκρα. Αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Χέλης, Σαμιώτης, με τον Χαλιμούρδα ,Σάμιο σε ρόλους αμυντικού χαφ με τον Σούφλα μπροστά τους.
 Αριστερά έπαιξε ο Ηλιόπουλος,δεξιά ο Σταφσουλάι και μοναδικός προωθημένος ο Παυλόπουλος.
Απο την άλλη πλευρά αγωνίστηκαν οι Κωνσταντής(33Κορκολιάς),Κολοφώτης,Κατσιαφάρος,Ξυράφης,,Κούκας ,Μπαλαφούτης, Μπίτσας(69 Λαγός),Μητσάκος,Μιχαηλίδης(77 Σειτανίδης).,Καραμανώλης, Σαραντίτης.

Παρά το πρωινό ξύπνημα το η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται διεφάνη  με το καλημέρα όταν απο λάθος των αμυντικών με τον τερματοφύλακα η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Παυλόπουλου και κατέληξε στα δίχτυα μόλις στο 7ο λεπτό.
Ο Εθνικός έκανε το συνηθισμένο παιχνίδι με την κατοχή της μπάλας χωρίς να ικανοποιεί και στο 30 απο εξαιρετική μπαλιά του Σούφλα, ο Σταφσουλάι νίκησε στο σπριντ τον αντίπαλο του και πλάσαρε τον Κωνσταντή για το 0-2.. Σε αυτή τη φάση τραυματίστηκε στον αυχένα ο τερματοφύλακας του ΑΟ Πειραιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Μπένα πήρε τη θέση του Σαμιώτη.
Στο 50 είχαμε το 3-0 όταν απο κόρνερ του Σάμιου, ο Σούφλας πέτυχε το 3-0 με κεφαλιά.
Οι αντίπαλοι μας κατέρρευσαν και στο 52  ο Χέλης με κοντινό πλάσε έκανε το 0-4. 7 λεπτά αργότερα, ο Σούφλας εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Σταφσουλάι για το 0-5. Στο 60 έγιναν δύο αλλαγές με τους Σπήλιο και Σταφσουλάι να  δίνουν τις θέσεις τους  στους Γερόλυμο  και Τσαραούση.
Στο 72, ο Χαλιμούρδας πέτυχε το 0-6,με τον αρχηγό να παρεμβάλλεται σε σούτ του Γερόλυμου απο αριστερά.Στο 82, ο Χάλι είχε και δοκάρι.


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου