Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Παρουσίαση με χαμόγελα και αισιοδοξία στον Εθνικό

Η ανδρική ομάδα πόλο του Εθνικού (photo by www.ethnikos.org)


Την επίσημη παρουσίαση των δύο ομάδων υδατοσφαίρισης, ανδρών και γυναικών, που θα λάβουν μέρος στα νέα πρωταθλήματα της Α1 κατηγορίας πραγματοποίησε χθες (12/10) ο Εθνικός.
Σε μία όμορφη και λιτή εκδήλωση, που διεξήχθη στα γραφεία του συλλόγου στο Μικρολίμανο, οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν ουσιαστικά κι επίσημα τη φετινή σεζόν και όλοι ευχήθηκαν να υπάρξουν αρκετές νέες επιτυχίες.
Παρόντα στην εκδήλωση ήταν όλα τα μέλη των δύο αγωνιστικών τμημάτων της  ομάδας του Πειραιά, καθώς επίσης και παλαίμαχοι αθλητές που έγραψαν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία τόσο στον Εθνικό, όσο και στην ελληνική υδατοσφαίριση.
Πρώτος  τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εθνικού Αντώνης Πρίντεζης, ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία και των δύο τμημάτων στην κορυφαία κατηγορία, ενώ επισήμανε ότι η διοίκηση της ομάδας θα βρίσκεται συνέχεια δίπλα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες κατά τη διάρκεια και της φετινής σεζόν.
Ακολούθησαν οι ομιλίες των δύο τεχνικών, του Κώστα Πετράκη και του Γιώργου Κατσούλη, σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα, οι οποίοι υποσχέθηκαν πολλή και σκληρή δουλειά για να σημειωθούν επιτυχίες.
Τέλος, κλήθηκαν να μιλήσουν και οι δύο αρχηγοί του Εθνικού, η Σταυρούλα Αντωνάκου και ο Μάριος Χατζηκυριακάκης, που με τη σειρά τους ευχήθηκαν να πανηγυρίσουν όλοι μαζί νέες διακρίσεις και να προσφέρουν όμορφο θέαμα στους φίλους της ομάδας.
Πηγή:http://www.aquaticsnews.com/paroysiasi-me-hamogela-kai-aisiodoxia-ston-ethniko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου