Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

3-0 στο χαλαρό..


Xωρίς να θέλξει με την απόδοση του ο Εθνικός επικράτησε με 3-0  με τον Λυγκο να σκοράρει δις..




Ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκινάει σε 4-3-3 με τερματοφύλακα τον Βουτσινά και  από δεξιά προς αριστερά τους Σπήλιο,Σύρο,Χέλη και Ξενιτόπουλο. Στα χαφ , έχουμε  Χαλιμούρδα και Σάμιο ,ενώ μπροστά τους είναι ο Σούφλας. .Δεξιά θα παίξει ο Λύγκος αριστερά ο Ηλιόπουλος και μοναδικός προωθημένος ο Παυλόπουλος.

Από την άλλη πλευρά ,ο Αργοναύτης  ξεκίνησε με Μπαλωμένο,Δημητρόπουλο,Αθανασίου,Μαργαρώνη(46 Ιγγλέσης), Γαζελιδη,Σκαρπέλη,Δερμάτη,Ράμο,Αιβαλιώτη,Λαδικό,Μούμτζογλου.

8ο λεπτό και ο Εθνικός άνοιξε το σκορ με τον  Λύγκο να κάνει ωραία κίνηση απο αριστερά,έβγαλε σέντρα και ο Σούφλας μέσα στην περιοχή δεν αστόχησε..Οι "Κυανόλευκοι" ήταν καλύτεροι με  το γνωστό passing game ενώ ο Αργοναύτης περιοριζόταν σε παθητικό ρόλο. Ξενιτόπουλος και Ηλιόπουλος απώλεσαν ευκσιρίες με τον  πρώτο να εκτελεί φάουλστο 18 που πέρασε άουτ ,ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ηλιόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαλωμένο.. Στο 39, ο Λύγκος έχασε ανεπανάληπτο τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα άουτ μέσα απο την περιοχή και αριστερά..
50ο λεπτό και ο Εθνικός πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Λύγκο.. Απο γύρισμα παίκτη του Αργοναύτη η μπάλα έφτασε στον Λύγκο για το 2-0..Δύο λεπτά αργότερα και εντελώς αναίτια ο Σούφλας αποβάλλεται χωρίς να έχει εμπλακεί σε κάποια φάση..Ο μέσος του Εθνικού απέφυγε αντίπαλο που πήγε να τον μαρκάρει, κάτι φάινεται να είπε στον αέρα και ο Υφαντόπουλος τον απέβαλλε.
 Στο 60ο Αργοναύτης έχασε ευκαιρία με τον Δερμάτη και τρία λεπτά αργότερα απο γύρισμα του Χαλιμούρδα, ο Μούμτζογλου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βουτσινά..
71ο λεπτό και απο σέντρα του Σπήλιου, ο Λύγκος με κεφαλιά κάνει το 3-0.Δύο αλλαγές για τον Εθνικό  (69 Πολυχρονίδης αντί Ηλιόπουλου και 73 Γκορόγιας αντί Χαλιμούρδα).Στο 82 ο Βουτσινάς νίκησε τον Μούμτζογλου...


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου