Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Αστοχα ρητορικά ερωτήματα












Τεράστια εντύπωση και όχι θετική βέβαια  προκάλεσε η τοποθέτηση γνωστού αρθογράφου  του Sentra goal αναφορικά σε σχόλιο του -μεταξύ άλλων- για τo θέμα του γηπέδου της ομάδας μας ύστερα απο την απόφαση του Περιφερειακού συμβουλίου Αττικής.

Και βέβαια για τα διάφορα τεκταινόμενα ο καθείς δικαιούται να έχει την  δική του άποψη  ,τεκμηριώνοντας τη με τον τρόπο που ο ίδιος  θεωρεί σωστό, ωστόσο άλλο αυτό και άλλο το να μειώνεις και να μηδενίζεις μία ιστορική ομάδα και τον κόσμο της.
Το ρητορικό ερώτημα "Ποιός Εθνικός Πειραιώς;" μειώνει τόσες και τόσες γενιές που έζησαν μεγάλες στιγμές  αλλά και μεγάλες απογοητεύσεις και  πολλοί απο αυτούς συνεχίζουν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας και της διοίκησης  προκειμένου κάποια στιγμή  να επιστρέψει εκεί που αξίζει και όλοι αυτοί να ζήσουν το δικό τους τρελό όνειρο.
Μειώνει τον Πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Αγγελόπουλο  που τα τελευταία χρόνια κάνει τεράστιο αγώνα δαπανώντας χρήμα και χρόνο  για να κάνει το όνειρο του κόσμου που είναι και δικό του ,καθότι Εθνικός απο μικρό παιδί,πραγματικότητα...
 Μειώνει τον μεγαλύτερο Ελληνα φίλαθλο Γιάννη Ματζουράνη  που όπου βρεθεί και όπου σταθεί αποτελεί ζωντανή  διαφήμιση για τον σύλλογο. 
Μειώνει τους 4 και πλέον χιλιάδες φιλάθλους  που βρέθηκαν στο Καραισκάκη για να δουν την ομάδα τους  να παίζει στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά με το Μοσχάτο..
 Οποιος θέλει να δεί την κάψα  του κάθε Εθνικού που βλέποντας την ομάδα του να βρίσκεται στο Α τοπικό και να προσπαθεί  να ξαναβγεί στην επιφάνεια ας πάει μία βόλτα σε διάφορα μέρη του Πειραιά ,και θα δει ότι το λιμάνι δεν είναι μόνο κόκκινης απόχρωσης. 
Ακόμα και αυτοί- που για τους δικούς τους λόγους δεν έρχονται στο γήπεδο - τα τελευταία νέα  τους δίνουν μία ελπίδα,μία χαρά ,μία ηδονή ότι θα καταφέρουν να δούν την ομάδα σε δικό της σπίτι γιατί της αξίζει όπως και της αξίζει να επιστρέψει στα σαλόνια της Σούπερ λιγκα..
Ο κόσμος του Εθνικού ούτε "πέθανε" ούτε εξαφανίστηκε..Είναι εδώ και  δίνει δυναμικό παρών .
Αρα,  "ρητορικά ερωτήματα" του τύπου Ποιός Εθνικός? και ο Εθνικός δεν έχει φιλάθλους η οπαδούς είναι απόλυτα άστοχα  και εκθέτουν τον συγγραφέα  ή τον συντάκτη τους


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου