Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Λύγκος vs....Λύγκου

Mπορεί το ματς στη Δραπετσώνα να μην αντέχει σε κριτική και ο Εθνικός να κέρδισε πανεύκολα την ΑΣ Ποντίων,περνώντας στην επόμενη φάση ,αλλά η οικογένεια Λύγκου είχε τη δική της μάχη μέσα στο γήπεδο. Για πρώτη φορά, τα δύο αδέρφια Λύγκοι βρέθηκαν αντιμέτωποι μέσα στον  αγωνιστικό χώρο ,με το Νίκο  στα 26 του να είναι στην ομάδα των Ποντίων ,ενώ ο Μανώλης είναι στην ομάδα μας. Μάλιστα αμφότεροι τελείωσαν το ματς  ως αρχηγοί..
 Ο "Κυανόλευκος" ήταν αυτός που χαμογέλασε πληγώνοντας τον αδερφό του,σκοράροντας τρεις φορές,  με τον οποίο ήρθαν σε λίγες περιπτώσεις face to face μιας και ο Νίκος είναι αμυντικός χαφ.
  "Είναι η πρώτη φορά που ήρθαμε αντίπαλοι με το Νικο και ήταν αρκετά παράξενο..Τελικά τελειώσαμε το ματς ως αρχηγοί.." δηλώνει ο Μανώλης  και συνεχίζει: "Περάσαμε στην επόμενη φάση και αυτό ήταν που θέλαμε εν όψει της πρεμιέρας με τον Ικαρο. Οπως έχω ξαναπεί, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα και ας σκοράρει όποιος να ναι. Ξεχνάμε αυτό το ματς και πάμε στο επόμενο κόντρα στον Ικαρο Καλλιθέας. Ξεκινάει μία δύσκολη χρονιά και τους στόχους τους ξέρουμε όλοι. Δουλεύουμε πολύ σκληρά, καθημερινά  και κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι..Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου