Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Πανέτοιμοι στον Εθνικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος





Χωρίς προβλήματα και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, ο Εθνικός ολοκλήρωσε την προπόνηση του το απόγευμα της Πέμπτης. Το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο και υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου θα βρει το ιστορικό σωματείο αντιμέτωπο με τον φιλόδοξο Ίκαρο Καλλιθέας το Σάββατο (16:00) στο γήπεδο του Ρέντη, έδρα που θα «στεγαστεί» φέτος ο κόσμος και φυσικά η ομάδα του Εθνικού. Οι ιθύνοντες των «κυανόλευκων» περιμένουν (και) στον φετινό… μαραθώνιο του πρωταθλήματος την τεράστια στήριξη-συμπαράσταση των οπαδών τους.

Ο κόουτς του Εθνικού μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube (Ethnikos Piraeus) λίγο μετά το τέλος της προπόνησης τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Είναι μονόδρομος η άνοδος  και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι και αγωνιστικά και  ψυχολογικά για την πρεμιέρα. Κάναμε καλή προετοιμασία, οι νέοι παίκτες βρέθηκαν με τους παλιούς και όλα θα πάνε καλά.

Είναι  πιο δύσκολος ο όμιλος από πέρυσι και πιστεύω ότι θα έχουμε ανταγωνισμό. Στο Πρωτάθλημα έχουμε τέσσερις-πέντε ομάδες που είναι σε  υψηλό επίπεδο και αρκετά αξιόλογες ούτως ώστε στο τέλος του Πρωταθλήματος και τα μπαράζ να είμαστε  σε δυνατό επίπεδο ετοιμότητας.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχουμε πολλές λύσεις για την 11άδα γιατί σε σχέση με πέρυσι που γινόταν ένας τραυματισμός και κάναμε το σταυρό μας ,τώρα οι λύσεις είναι πιο πολλές .."



Πηγή: http://sport5.gr/index.php/component/k2/item/131-oloi-panetoimoi-ston-ethniko-gia-tin-premiera-tou-protathlimatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου