Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

2-0 το Αμπελάκι


Eνα ακόμα  φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ήταν για τον Εθνικό η αναμέτρηση κόντρα στον Αμπελακιακό. Μία ομάδα που πέρυσι είχε βρεθεί αντιμέτωπη μας στο Πρωτάθλημα και στην οποία έχει κάνει την δική του καριέρα που εν  συνεχεία τον έφερε στην ομάδα μας, ο λόγος για τον Σταφσουλάι.




Είναι αλήθεια ότι  το εν λόγω ματς ήταν ένα καλό τεστ για το τι θα αντιμετωπίσει η ομάδα  φέτος στο Πρωτάθλημα. Διπλή ζώνη άμυνας από μία ομάδα που βρίσκεται όπως και ο Εθνικός σε κατάσταση προετοιμασίας με τον Χατζηαλέξη να ξεκινάει το παιχνίδι με ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν το μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Τερματοφύλακας ήταν ο Μειμάρογλου, Σπήλιος και Γερόλυμος αγωνίστηκαν  σε δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, Δασκαλάκης και Παπαιωάννου τα δύο σεντερ μπακ με Σαμιώτη, Ηλιόπουλο ,Μπουραίμη στα χαφ ,Γκορόγια ,δεξιά και Παυλάκη αριστερά, ενώ ο Σταφσουλάι ήταν προωθημένος.
Στο πρώτο μέρος ήταν φανερό ότι η ομάδα δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι εγκλωβισμένη στην καλά στημένη άμυνα των Σαλαμιωτών  με μία ουσιαστικά ευκαιρία από εκτέλεση φάουλ.
Στην επανάληψη ,η είσοδος των Σούφλα ,Χαλιμούρδα,Λύγκου ,Σάμιου βοήθησε αρκετά την οργάνωση του παιχνιδιού και μέσα σε διάστημα 6 λεπτών μπήκαν δύο γκολ με κοντινό σουτ του Λύγκου μέσα από την περιοχή και από κεφαλιά του Παυλάκη (50 και 56) ..


Αρνητικό θέμα ο τραυματισμός του Σαμιώτη που έπεσε άσχημα στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας και του τοποθετήθηκε κολάρο ..
 
Πηγή: ethnikos-fc.blogpot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου