Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣ Ποντίων-Εθνικός 0-7




Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς,ο Μαργαρίτης Χατζηλέξης παρέταξε τους: Μειμάρογλου,Τσαραούση, Παυλάκη,Πολυχρονίδη, Χέλη, Χαλιμούρδα,Σάμιο,Παυλόπουλο,Λύγκο,Σούφλα και Σταφσουλάι..
Απο την άλλη πλευρά , οι αντίπαλοι μας ξεκίνησαν με τους Παναγιωτοπουλο,Καραμπετσάρης,Πολυχρονάκη,Στυλίδη,Σιδηρόπουλο,Λύγκο,Θωμαϊδη,Παπαγεωργου,Μακρυγιάννη, Koυρτίδη,Καραμάνο

Tο παιχνίδι ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για τον θάνατο του Παύλου Φύσσα. Μόλις στο 6ο λεπτό από λάθος  γύρισμα των αμυντικών ,ο Λύγκος εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός και πλάσαρε τον τερματοφύλακα απο αριστερά πλάγια για το 0-1.
Ο Εθνικός συνεχίζει το passing game με κατοχή μπάλας άνω του 90% και δύο ευκαιρίες με τον Σταφσουλάι.
42ο λεπτό και ο Σάμιος κάνει το 0-2 εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας με τον μέσο του  Εθνικού μόνο με το τέρμα να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ..Το πρώτο  ημίχρονο  δεν αντέχει  σε κριτική με τους Πειραιώτες να χάνουν πέντε κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμα τους.
Με το ξέκίνημα του β μέρους ,ο Λύγκος κάνει το 0-3 με ωραία κίνηση απο αριστερά.....Το 0-4 έγινε από τον  Παυλάκη που εκμεταλλεύτηκε ωραία κάθετη μπαλιά.Απο την έναρξη της επανάληψης έχουν μπέι ο Σπήλιος στη θέση του Τσαραούση και ο Ξενιτόπουλος στη θέση του Παυλόπουλου.
Στο 69 ο Σταφσουλάι έκανε το 0-5 απο σέντρα Ξενιτόπουλου. Αμέσως μετά ο Χαλιμούρδας βγήκε και πήρε τη θέση του ο Σαμιώτης.
Στο 83, ο Σούφλας έκανε το 0-6..Ο Σταφσουλάι  έκανε ωραία κίνηση απο αριστερά και έβγαλε πάσα προς τα πίσω με τον σκόρερ να έρχεται ως τρέιλερ..
Δύο λεπτά αργότερα ωραία κίνηση απο τον Λύγκο που ήρθε απο αριστερά  και με δυνατό σουτ  πέτυχε το 0-7


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου