Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

O Σταφσουλάι -το πάθος και ο 12ος παίκτης










H πρεμιέρα του Πρωταθλήματος βρήκε τον Εθνικό  να κάνει πρεμιέρα με το  δεξί σε ένα ματς στο οποίο -όσο και αν φαίνεται παράξενο -πολλά άλλαξαν  με την αποβολή του Λύγκου. Κέρδος και η παρουσία του κόσμου.


 Μέχρι το 16ο λεπτό, ο Εθνικός  είχε κατοχή μπάλας αλλά η σπίθα "άναψε" όταν ο Λύγκος "απάντησε" στην πρόκληση του Κυριακίδη και απωθώντας τον πήρε την κόκκινη κάρτα.
  Κάπου εκεί ο κόσμος ξύπνησε και μαζί το ...Εθνικό φρόνημα με τον κόσμο να "μπαίνει" στο παιχνίδι και να δίνει  φτερά στα πόδια των παικτών του Χατζηαλέξη  που από κείνο το σημείο και πέρα έβγαλαν τεράστιο χαρακτήρα.
 Ο Σταφσουλάι ήταν αυτός που έβαλε φαρδιά -πλατιά την υπογραφή του στο παιχνίδι  μιας και απο αυτόν ξεκίνησε το πρώτο γκολ ενώ ήταν αυτός; που πέτυχε και το δεύτερο δείχνοντας ότι φέτος και όντας απο την αρχή στην ομάδα και με εξαιρετική προετοιμασία μπορεί να κάνει πολλά..
  Ο κόσμος ήταν  ο 12ος παίκτης όπως και να το δει κανείς. Και όπως αναφέραμε "μπήκε" στο παιχνίδι όταν όλοι νόμιζαν ότι τα πράγματα θα πάνε στραβά.. Με τις φωνές και το "σπρώξιμο περίπου 800 οπαδών που έδωσαν το είναι τους είτε όρθιοι είτε καθιστοί  η ομάδα μπόρεσε  να παίξει εξαιρετικά και με περίσσιο πάθος να πάρει τη νίκη που έφερε το πρώτο τρίποντο της σεζόν


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου