Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Έγινε… ροντέο το ματς στο Παπαστράτειο



Ο ΝΟ Πατρών πήρε τη νίκη από τον Εθνικό στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Παράπονα και από τις δύο ομάδες για τη διαιτησία των Κουρτίδη και Πιτίδη, υπήρξε στο ματς που διεξήχθη στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο ανάμεσα στο ΝΟ Πατρών και στον Εθνικό. Οι «δαίμονες» επικράτησαν με 10-8 της πειραϊκής ομάδας και πήραν βαθμολογική ανάσα, ενώ στην άλλη πλευρά, ο Εθνικός έμεινε στους μηδέν βαθμούς και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Οι Πατρινοί έκαναν καλό ξεκίνημα, με ένα πολύ καλό δεύτερο οκτάλεπτο, ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει σε 9-8 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι –φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν-  στην τελευταία περίοδο, αλλά οι παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή, σκόραραν και εξασφάλισαν τη νίκη.
Την κόκκινη κάρτα δέχτηκε ο προπονητής του Εθνικού Δημήτρης Μαυρωτάς.
Τα 8λεπτα: 3-4, 0-3, 2-2, 3-1.
ΕΘΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρωτάς): Λέντζος, Καψοκόλης 1, Καρακατσάνης 1, Σιώνης Θ. 1, Σταυρόπουλος, Λύκαρης 1, Πετρόχειλος, Γκιάλης 1, Γαβαλάς, Κεχαγιάς, Αλεβίζος 3, Μπιλάλης, Αϊβαλιώτης, Ρουμελιώτης, Αλεξάκης. Χ..
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ (Γιάννης Γιαννουρής): Ορφανός, Δανούρδης 3, Πολάτος, Κανελλόπουλος, Κοντάκος 1, Τοράκης 1, Φύκουρας, Φιλίποβιτς 4, Αποσκίτης 1, Γκότσης, Γριντέλας, Γεωργαράς Μ., Αθανασακόπουλος, Λυκοθανάσης, Λεβεντάκος.

Πηγή:onsports.gr

1 σχόλιο: