Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Νίκη- οξυγόνο για Εθνικό





Νικη -βαθμολογικη ανασα πηρε ο Εθνικος Πειραια σε ματς ανατροπη με τον Αηττητο Σπατων στο γηπεδο Ελληνικου με σκορ 3-2 στο τελος ενος ματς διαφημιση του ποδοσφαιρου.Γκολ απο τα αποδυτηρια στο 4 λεπτο με σουτ του Μιχελη,και ισοφαριση στο 13 λεπτο με τον Παπαδα σε κοντρα επιθεση για σεμιναριο.Δευτερο τερμα απο τον ιδιο παικτη στο 21 λεπτο και προβληματισμος για τους γηπεδουχους.Το δευτερο ημιχρονο ανηκει ολοκληρωτικα στον Εθνικο που αρχικα ισοφαριζει στο 50 λεπτο με εκτελεση πεναλτι του Παντελη(ανατροπη του Ρουσσου Αλ.),και με κεφαλια ποιημα του Σκαφτουρου στο 88 λεπτο,παιρνοντας την νικη που κυνηγουσε καιρο. Ο διαιτητης του αγωνα Αστερης ηταν δικαιος στις αποφασεις του αν και ελεγχεται για μια φαση – ανατροπη στο πρωτο ημιχρονο.
ΕΘΝΙΚΟΣ.Μακρης(46 λ.τρ Μειμαρογλου),Τσαραουσης(31 Κυριακακης), Μακροπουλος, Ντουνης(70 Σκαφτουρος), Τσιουμας, Ιατρου, Σαμιωτης, Μιχελης, Παντελης, Κοσμας, Ρουσσος Αλ.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.Γαροζης ,Σχιζας, Μαρωνακης, Μανουσακης, Μπλιαμπλιας, Τουντας, Καδιτης, Αλεξιαδης, Παπαδοπουλος(69 Βογιατζογλου),Παπαδας,Ανδρεαδακης(48 Μπαμπουνης,87 Σταυρου).



Πηγή:stoplekto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου