Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

O Εθνικός ''έκλεισε'' τους Κοσμά,Παντελή και Μακρή

Πειραιεύς 04/01/2012

ΝΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ


Συνεχίζοντας δυναμικά την ενδυνάμωση του ρόστερ της ομάδας μας προχωρήσαμε στη προσθήκη τριών ακόμα ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα με τη φανέλα του Εθνικού θα αγωνίζεται ο 28χρονος (5/6/1982) μέσος Δημήτρης Κοσμάς που φέτος αγωνίστηκε στον Οδυσσέα Αναγέννησης Σερρών (αρχηγός) . Ο Κοσμάς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Β’ Εθνική κατηγορία με τους Ακράτητο, Αθηναϊκό και Ατρόμητο Αθηνών και στην Γ΄ Εθνική με τους Αχαρναϊκό, Αχαϊκή και Αναγέννηση Άρτας.

Επίσης υπέγραψε ο έμπειρος μέσος Δημήτρης Παντελής, γεννημένος το 1986, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Παναθηναϊκό. Έχει ακόμη φορέσει τη φανέλα της Θήβας, του Κορωπίου, ενώ μέχρι και τον Δεκέμβριο αγωνιζόταν στη Ζάκυνθο.

Στον Εθνικό επέστρεψε και ο 22χρονος τερματοφύλακας Νίκος Μακρής ο οποίος είχε δοθεί δανικός στον Σαρωνικό και ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου της ομάδας της Αίγινας από την Δ’ στη Γ’ Εθνική το 2009.

Τέλος, η ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Εθνικού Πειραιώς να υποδεχθεί το Κορωπί το Σάββατο 07/01 (15:00) στο Ελληνικό, ούτος ώστε να έχει περισσότερο χρόνο προετοιμασίας εν όψη του αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο Πειραιά (εντός έδρας) την Τετάρτη 11/01 (14:15).

φιλικά
Γραφείο Τύπου


Πηγή:ethnikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου