Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Ιωνικός – Εθνικός Πειραιώς 2-1


Τη νίκη με 2-1 στο 89’ πήρε ο Ιωνικός στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Πειραιώς, με τα νέα αποκτήματα, Ίγκλι,  Αχλαδιώτη και Παντελή, να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση, αλλά τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία.


Μπορεί ο Ιωνικός να ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση στη Νεάπολη, ωστόσο ο Εθνικός αιφνιδίασε και κατάφερε να προηγηθεί στο 11’ με τον  Παντελή, μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου.
Η απάντηση του Ιωνικού ήταν άμεση και έτσι ο Επιτροπάκης στο 14’ έφερε το παιχνίδι στο ίσα, κάνοντας το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά η προσπάθεια του Αχλαδιώτη στο 71’ κατέληξε στο δοκάρι. Οι φίλαθλοι στη Νεάπολη «καρδιοχτυπούσαν», ώσπου ήρθε ο Ίγκλι στο 89’ να τους «λυτρώσει», διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Να αναφέρουμε ότι ο Εθνικός έχει παράπονα από το διαιτησία του Κοσικίδη κι αναμένεται να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας.
ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Τσιτσομήτσος, Κόκκαλης, Στεφανής, Τριανταφύλλου, Μαντούβαλος, Αχλαδιώτης, Επιτροπάκης, Μιχαήλ (68' Μυλωνάς (90' Γατζούδης)), Εμρά, Ίγκλι.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μακρής, Μακρόπουλος, Καραούσης, Ρούσος, Σαμάδης (72' Καλογήρου), Σαμιώτης, Μιχέλης, Ιατρού (81' Μωσιάδης), Σεμερτζίδης (9' Μπίσας), Κυριακάκης, Παντέλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου