Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ελλάς Ποντίων – Εθνικός Πειραιά 1-3



Ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Πειραιά, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 της Ελλάδας Ποντίων


Οι Πειραιώτες πήραν μια σημαντική νίκη που τους δίνει την ευκαιρία να… ανασάνουν βαθμολογικά, στην προσπάθεια που κάνουν για να βγουν από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα του Θαλή Τσιριμώκου προηγήθηκε στο 14’ με τον Μιχελή και τρία λεπτά αργότερα στάθηκε… τυχερή, καθώς η προσπάθεια του Δρυμούση σταμάτησε στο δοκάρι.
Στο 32’ ο Σκαφτούρος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ωστόσο έξι λεπτά αργότερα, η Ελλάς μπήκε και πάλι στην διεκδίκηση της αναμέτρησης, με τον Τσοπανά να μειώνει σε 2-1. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, καθώς το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δοκάρι.
Και σα να μην έφτανε αυτό, στο 43’ ο Σκαφτούρος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στον Εθνικό, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1
ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ: Ευσταθίου, Τζανάκης (63' Αγγελωνίτης), Τσοπανάς, Καφαλίδης, Γρηγοριάδης, Κακκαβάς, Αθανασιάδης (74' Κολοφώτης), Φλέγκας, Μαυράκης, Σιδηρόπουλος Χ., Δρυμούσης (57' λ. τρ. Ταμπάκης).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Μακρής, Μακρόπουλος, Σιούμας, Ρούσσος Θ., Ιατρού, Σαμιώτης, Μιχελής, Παντελής (53' Κυριακάκης), Σκαφτούρος (87' Ντούνης), Κοσμάς, Ρούσσος Α. (74' Κατσιγιάννης)


Πηγή:onsports.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου