Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Μεγάλη βραδιά για τον Εθνικό







Η ΕΠΣΠ βράβευσε τους κορυφαίους για την περσινή σεζόν και ο Εθνικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα γήπεδα της πόλης κατακτώντας το ντάμπ(Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πειραιά). Το παρών έδωσε σύσσωμη η «κυανόλευκη» οικογένεια προεξάρχοντος του διοικητικού ηγέτη της ομάδας κ .Αλέξη Αγγελόπουλου, ο οποίος έλαβε  ειδική βράβευση για την προσπάθεια να ξαναφέρει τον σύλλογο στα μεγάλα σαλόνια. Μάλιστα ο κύριος Αγγελόπουλος  στην ομιλία του  συγκίνησε πολλούς με την αναφορά του σε τρείς ανθρώπους που ο καθένας ξεχωριστά έχει σφραγίσει  την ποδοσφαιρική του ζωή, ενώ μίλησε και για το γήπεδο αποκαλύπτoντας ότι την Τετάρτη θα υπάρξει ραντεβού με τους κ.κ Γαβρίλη και Μώραλη. Πιο αναλυτικά , ο κος Αγγελόπουλος σημείωσε :  

“ Ο Εθνικός είναι μία τεράστια ομάδα , η οποία δεν έχει περάσει ποτέ στην ανυποληψία.

Απέχουμε από τις μεγάλες κατηγορίες για κάποιο διάστημα όμως στόχος μας είναι να δούμε τον Εθνικό όσο πιο ψηλά γίνεται.   Προσπαθούμε να κάνουμε αυτή την βαριά φανέλα και την μεγάλη ιστορία να δώσει ξανά χαρές στις καρδιές των φιλάθλων μας.

Ελπίζουμε να το κατορθώσουμε με την κατάκτηση του κυπέλλου Γ’ εθνικής την άλλη εβδομάδα με τα Τρίκαλα.

Το βραβείο αυτό θα ήθελα να το αφιερώσω σε τρία άτομα.

Αρχικά , στον πατέρα μου κο Κώστα Αγγελόπουλο που μου έμαθε να είμαι Εθνικός και να αγαπώ αυτή την ομάδα.

Ακόμη , στον Βασίλη Κατσούλη , τον πατέρα του Κώστα Κατσούλη , του οπαδού μας που σκοτώθηκε στον αγώνα με τον Ηρόδοτο , γιατί μου έδειξε πώς να αντιμετωπίζω τα πάντα με αξιοπρέπεια όσο δύσκολες και αν είναι οι καταστάσεις.

Και τέλος στον κο Ξηράκη που έφυγε πρόσφατα επειδή μου έμαθε ακόμα και όταν ήμασταν αντίπαλοι πως ό,τι έχουμε να χωρίσουμε αφορά το ενενηντάλεπτο του αγώνα και πως από εκεί και πέρα είμαστε όλοι μια οικογένεια. «

Το βραβείο για την κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, παρέλαβε ο Γιάννης Μαντζουράνης που αποθεώθηκε απο τον κόσμο ,ενώ το βραβείο του πρώτου σκόρερ παρέλαβε ο Αργύρης Σάμιος.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου