Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Εθνικός από τα παλιά – Πέρασαν 2οι οι Πειραιώτες




Ο Εθνικός επικράτησε του Παλαιού Φαλήρου με σκορ 8-11 στο Ρέστειο κολυμβητήριο, στον αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 των αντρών, και ανέβηκε στην 2η θέση της βαμθμολογίας.

Οι Πειραιώτες με αυτήν τους τη νίκη έφτασαν τους 39 βαθμούς σε 16 αγώνες και πέρασαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα αφήνοντας 3ο τον Παναθηναϊκό ο οποίος μετά την ήττα του από τη Βουλιαγμένη έμεινε στους 37.


Η ομάδα του Φαλήρου από την άλλη έμεινε στη 10η θέση έχοντας 12 βαθμούς, συνεχίζοντας έτσι το κυνήγι της 8ης θέσης που οδηγεί στην αποφυγή των πλέι άουτ.

Οι παίχτες του Φάνη Κουντουδιού μπήκαν στο ματς αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο, απέναντι σε μια ομάδα η οποία ήταν άκρως ανταγωνιστική και δε θα άφηνε εύκολα τους φιλοξενούμενους να φύγουν νικητές από το Ρέστειο.

Ο Αυτοκράτορας προηγήθηκε με 3-4 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ με το ίδιο επιμέρους σκορ στη 2η περίοδο πήγε στο ημίχρονο προηγούμενος με 6-8.

Η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου αντέδρασε μετά την ανάπαυλα και κράτησε για ένα οκτάλεπτο μακριά από την εστία της τον Εθνικό, μειώνοντας έτσι σε 7-8.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι Πειραιώτες βρήκαν και πάλι σκορ και έφτασαν σε μια πολύτιμη για τη συνέχεια και το πλασάρισμά τους στα πλέι άουτ νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους του ΑΟΠΦ ήταν ο Θωμάς Σιώνης που σημείωσε 4 τέρματα, ενώ 6 φορές βρήκε δίχτυα ο Διονύσης Καρούντζος για λογαριασμό των φιλοξενούμενων.





ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 8-11

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 3-4, 1-0, 1-3



Π. Φάληρο (Ν. Βενετόπουλος): Γαβαλάς Θ., Αμπατζόγλου, Τσβέτκοβιτς, Ξενάκης, Σιώνης 4, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης 2, Βερύκοκος, Αλεξίου 1, Φωκάς, Γωνιωτάκης, Τσαγκάρης, Καζάκος, Πολυχρόνης, Παπαναστασίου 1

Εθνικός (Φ. Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Κουτσιαλής, Χατζηκυριακάκης 3, Μπλάνης, Βουλγαράκης 1, Καρούντζος 6, Τσαχειλίδης, Κόχειλας Γ. 1, Μπεριστιάνος, Βουνισέας, Αϊβαλιώτης, Αργυρόπουλος


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου