Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Μάγκας στην Κρήτη ο Εθνικός!




Ο Εθνικός πέρασε με 2-1 από την έδρα του ΠΑΟ Κρουσσώνα και ουσιαστικά καθαρίζει με την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία. Απέχει, άλλωστε, επτά πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και απομένουν τέσσερις αγώνες ως το φινάλε.

Οι Πειραιώτες, που δεν έδειξαν επηρεασμένοι από την αδικία που ένιωσαν στον τελικό του κυπέλλου με τα Τρίκαλα, έβγαλαν ψυχή στην Κρήτη και προηγήθηκαν στο 43΄με τον Σούφλα να εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Κόλλια στην κεφαλιά του Μακρή και να ανοίγει το σκορ. Τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τον Εθνικό στο 78′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σ.σ. αποβλήθηκε για τους Κρητικούς ο Ταβλαδωράκης) του Δωροβίνη, ο οποίος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Κρουσσώνας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Μαυρομμάτη στο 83′. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε την αναμέτρηση και ο Εθνικός με τον Παυλάκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 86′ της αναμέτρησης και να χάνει το ματς που ακολουθεί με τον Γιούχτα.

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ: Κόλλιας, Μασέλης, Χαρίσης, Φυσαράκης, Ταβλαδωράκης, Μαυρομμάτης, Μπάτσι (82’ Βατσινάς), Γούλας (50’ Βαρούχας), Τριανταφύλλου, Κρίτσας (78’ Τζίκας), Σκουτέλης.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βουτσινάς, Χαλκιάς, Παυλάκης, Μακρής, Κουκούλης, Σταφσουλάι (68’ Λύγκος), Σαμιώτης, Σούφλας (46’ Λεωνιδόπουλος), Παυλόπουλος, Δωροβίνης, Υφαντής (87′ Mπένα).



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου