Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Καλογερόγιαννης: «Δεν μας επηρέασε η ήττα στην Τρίπολη»



Ο Νίκος Καλογερόγιαννης, βοηθός προπονητή και ο Γιάννης Βαβάτσικος, 24χρονος φόργουορντ μίλησαν στο Ethnikos BC TV για το παιχνίδι με τον Ηρακλή, το κλίμα στην ομάδα και το τι κρύβει ένας αγώνας κεκλεισμένων των θυρών.


Νίκος Καλογερόγιαννης

     Για την ομάδα:                                                                                                                          
«Η ομάδα είχε την τύχη να μαζευτεί από νωρίς, από τον Μάιο-Ιούνιο μήνα είναι όλοι οι παίχτες μαζί, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά, έχουν φτιάξει μια πολύ ωραία παρέα και έτσι συνεχίζουν μέχρι τώρα. Το κλίμα είναι πολύ καλό παρόλο την τελευταία ήττα με τον Αρκαδικό στην Τρίπολη. Είναι σαν να μη μας επηρέασε, κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ηρακλή και δουλεύουμε γι' αυτό». 

Για την βοήθεια που τους δίνει ο κόσμος:                                                                           
«Αναμφισβήτητα ο κόσμος του Εθνικού είναι ο έκτος παίχτης. Έρχεται στο γήπεδο, γεμίζει το κλειστό της Ιχθυόσκαλας, μας δίνει παλμό, μας ανεβάζει ψυχικά. Μας βοηθάει πάρα πολύ». 

Για την παρουσία του κόσμου στην Τρίπολη:                                                                                
«Σίγουρα δεν περιμέναμε να έρθουν τόσοι πολλοί. Περιμέναμε να έρθουν 30-40 άτομα. Όταν είδαμε γύρω στα 100 άτομα στην εξέδρα να φωνάζουν για εμάς ήταν πολύ εμψυχωτικό, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν τα καταφέραμε, λυπούμαστε πολύ για αυτό και τώρα πάμε για το επόμενο παιχνίδι μας». 

Για την εικόνα της ομάδας σε αυτές τις αγωνιστικές κι αν το προπονητικό τιμ περιμένει ακόμα περισσότερα:     
«Η εικόνα που βγάζει η ομάδα μέχρι στιγμής δεν είναι τυχαία. Όπως είπαμε δουλεύουμε από πολύ νωρίς όλοι μαζί. Από τον Μάιο-Ιούνιο μήνα δουλεύουμε. Σίγουρα είναι νωρίς για να δούμε όλο το μπάσκετ που έχει να βγάλει αυτή η ομάδα στο γήπεδο και περιμένουμε ότι θα βγάλει πολλά ακόμη περισσότερα». 

Γιάννης Βαβάτσικος:

Για τον ματς με τον Ηρακλή:                                                                                          
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ιστορική ομάδα ο Ηρακλής. Μετά από μία αλλαγή προπονητή έκανε κάποια θετικά αποτελέσματα, κρύβει κινδύνους το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσυλωμένοι και μοναδικός στόχος είναι η νίκη. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο». 

Για την ήττα στην Τρίπολη και πως το βίωσαν οι παίχτες:
«Στο παιχνίδι στην Τρίπολη αφενός ήμασταν κακοί εμείς, κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι όσο έπρεπε αφετέρου ο Αρκαδικός φαινόταν ότι το ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι από εμάς, ήταν πιο μαχητικός, βούταγε σε όλες τις μπαλιές. Φαινόταν ότι ήθελε να πάρει το παιχνίδι περισσότερο. Εμείς δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό. 'Ηρθε η ήττα έτσι όπως ήρθε. Πλέον το έχουμε ξεχάσει το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν και τώρα σκεφτόμαστε το παιχνίδι που έρχεται με τον Ηρακλή». 

Για την απουσία του κόσμου λόγω του "κεκλεισμένων των θυρών":                                           
«Σίγουρα μεγάλη ώθηση και ενέργεια δίνει ο παλμός της εξέδρας. Θα θέλαμε πάρα πολύ να είναι οι οπαδοί στο πλευρό μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Δυστυχώς δεν θα έρθουν οι φίλοι της ομάδας, κρύβει κινδύνους ένα τέτοιο παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με ή χωρίς τον κόσμο ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα που όπως είπα και πριν είναι η νίκη». 

Για το δέσιμο με τους συμπαίχτες του:                                                                              
«Φέτος έγινε κάτι που δεν το έχω ξαναδεί σε άλλες ομάδες (καλό πάντα) ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία πολύ νωρίς. Αυτό είχε ένα θετικό ότι βρεθήκαμε και σαν παιχτες και σαν παρέα, ήμασταν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Τώρα μέσα από τα παιχνίδια σαφώς βρισκόμαστε στις φάσεις, ξέρουμε ο ένας τα θετικά του άλλου συμπαίκτη μας, μπορούμε να βοηθήσουμε αν κάποιος υστερεί σε κάτι, μπορούμε να το διορθώσουμε. Θεωρώ ότι υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα και πάντα αυτό στην συνέχεια μέσα από τα παιχνίδια θα βελτιώνεται και θα γίνεται καλύτερο».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου