Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Αγχωτική νίκη για τον αυτοκράτορα





Ο Εθνικός πήρε μια αγχωτική νίκη με 13-11 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.




Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν συναρπαστικό με τον Εθνικό να παίρνει προβάδισμα ενός τέρματος και το Φάληρο να ισοφαρίζει συνεχώς.

Στη δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά με γκολ του Βερύκοκου, όμως ο Εθνικός ισοφάρισε στη συνέχεια σε 6-6 με τον Κουτσιαλή και πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μισού πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ του Χατζηκυριακάκη.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Νίκου Βενετόπουλου κατάφερε να μειώσει στο γκολ όμως ο Γιάννης Κόχειλας έκανε το 11-9 πριν το τέλος του οκταλέπτου.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, το Φάληρο ισοφάρισε σε 11-11 με τα γκολ του Ξενάκη και του Τσβέτκοβιτς, όμως ο Διονύσης Καρούντζος με δύο σερί τέρματα χάρισε τους 3 βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.



Πλέον οι Πειραιώτες έφτασαν τους 12 βαθμούς, ενώ το Φάληρο παρέμεινε στους 3.

Οι δύο μονομάχοι έχουν κρίσιμες αναμετρήσεις την ερχόμενη εβδομάδα καθώς ο Εθνικός αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό και το Παλαιό Φάληρο το ΝΟ Χίου.





Εθνικός (Φ. Κουντουδιός): Τζωρτζάτος, Τζώρτζης, Θαλασσινός 1, Κουτσιαλής 1, Χατζηκυριακάκης 2, Μπιλάλης, Βουλγαράκης 3, Καρούντζος 4, Τσαχειλίδης, Κόχειλας Ι. 2, Μετάνιας, Ξανθόπουλος, Αϊβαλιώτης, Αργυρόπουλος

Π. Φάληρο (Ν. Βενετόπουλος): Σαλτερής, Αμπατζόγλου, Τσβέτκοβιτς 3,  Ξενάκης 1, Σιώνης 2, Σπηλιωτόπουλος, Παβαγούλης, Βερύκοκος 2, Αλεξίου, Φωκάς 1, Κουκουμάκης, Τσαγκάρης 2, Καζάκος, Γαρδίκας, Παπαναστασίου



Τα οκτάλεπτα: 3-3, 5-3, 3-3, 2-2



Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρέτας

Αλυτάρχες: Λάμπρος Μιχαηλίδης, Δημήτρης Γρυπάρης


Πηγή                                                                                                                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου