Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Νέα Ιωνία-Εθνικός 1-1







To παιχνίδι ξεκινάει άσχημα για την ομάδα μας με τον Καραχάλιο να δίνει προβάδισμα στο 7 για τους γηπεδούχους απο φάουλ απο τα δεξιά...
Τρία λεπτά αργότερα ο Α. Καραχάλιος ξεχύθηκε στην αντεπίθεση από ανεκμετάλλευτο κόρνερ  δικό μας και μόνος του με τον Βουτσινά στέλνει τη μπαλα άουτ..
Ισοφάριση απο τον Λαζανά στο 15 απο πάσα του Λύγκου..
Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό απο φάουλ του Σάμιου η μπάλα πήρε τροχιά προς το τέρμα , ο Παναγιωτόπουλος απέκρουσε αλλα ο Σούφλας δεν μπόρεσε απο κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα..Το μάτς έχει ξεφύγει απο τον τρελό ρυθμό που είχε ,ο Εθνικός βελτιώθηκε ανασταλτικά αλλά ο ρέφερι έχει φορτώσει ήδη με τέσσερις κάρτες παίκτες μας(Πολυχρονίδης,Χέλης,Χαλκιας,Παυλάκης)  Τέλος πρώτου μέρους (1-1)..
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο χωρίς αλλαγές. Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο  με την  γηπεδούχο να μένει με 10 στο 58 λόγω αποβολής του Τερλελή .Στην εξέλιξη της φάσης απο φάουλ μέσα αριστερά ο Σάμιος εκτέλεσε φάουλ ο Σούφλας στην καρδιά της άμυνας  η μπάλα περνάει άουτ.  Ο Εθνικός προσπαθεί να κάνει παιχνίδι κυρίως απο τα δεξιά με Χαλκιά και Λύγκο, ενω στο 61 ο Μάναλης πήρε τη θέση του Σαμιώτη.
Στο 72, ο Σταφσουλάι μπήκε αντί του Βελέτη, με τον Εθνικό να έχει κατοχή μπάλας ,τη Νέα Ιωνία να προσπαθεί να βγεί με αντεπιθέσεις.. Στο 74 η μπάλα έφτασε στο Σούφλα που έκανε ένα κακό σουτ έξω απο την περιοχή που έφυγε άουτ.
Στο 81 ο Γκορόγιας πήρε τη θέση του Σάμιου.\
O Eθνικός επιτίθεται απο  δεξιά  αλλά χωρίς να δημιουργήσει τις πολύ μεγάλες φάσεις  ..


ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου