Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Κινητοποίηση για το πρώτο εντός έδρας

Κινητοποίηση για το πρώτο εντός έδρας


Τετάρτη, 15 Οκτώβριος 2014 17:02 | Γιάννης Ευδαίμων Κινητοποίηση για το πρώτο εντός έδρας
Μετά από αρκετά χρόνια, ο Πειραιάς έχει και πάλι εκπρόσωπο του στην Α2 και μάλιστα με ιδιαίτερα "βαρύ" όνομα όπως ο Εθνικός, ο οποίος θα δοκιμάσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τις δυνάμεις του στη κατηγορία. Ο Πειραικός (το 2003) και το Πέραμα (το 2009) ήταν οι τελευταίοι εκπρόσωποι του μεγάλου λιμανιού στην Α2 και τώρα ο Εθνικός έρχεται να παραλάβει τη σκυτάλη με στόχο τη καλύτερη δυνατή πορεία.
Ο εντός έδρας αγώνας του προσεχούς Σαββάτου (18/10) με τον επίσης νεοφώτιστο Αετό, αποτελεί σημείο αναφοράς για τους ιθύνοντες του συλλόγου αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, στις τάξεις των οποίων επικρατεί έντονη κινητοποίηση για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς. Ήδη η ζήτηση των εισιτηρίων είναι έντονη και όλα δείχνουν ότι το κλειστό του Κερατσινίου θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές, γεμίζοντας από τους φίλους των "μπλέ", οι οποίοι είχαν έντονη παρουσία και στο παιχνίδι του Λαυρίου στη 1η αγωνιστική.
Στον αγωνιστικό τομέα η προετοιμασία συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς, με τον κόουτς Τζίμη Κουστένη να περιμένει σαφή βελτίωση της εικόνας της ομάδας σε σχέση με την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας στο Λαύριο. Κάποια προβλήματα τραυματισμών ξεπεράστηκαν και έτσι στη σημερινή προπόνηση το απουσιολόγιο ήταν... λευκό.




http://www.basketblog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου