Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μ. Χατζηκυριακάκης: «Προσπαθούμε για την ιστορία της ομάδας»

xatzikiriakakis


Ο περιφερειακός του Εθνικού Μάριος Χατζηκυριακάκης μίλησε στο waterpolonews μετά τη νίκη της ομάδα του κόντρα στο Παλαιό Φάληρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ήταν θεωρητικά ένα δύσκολο παιχνίδι όπως και όλα αυτά που έχουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι η ομάδα σε κάθε παιχνίδι δείχνει χαρακτήρα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε βέβαια μια δύσκολη συνέχεια λόγω των τιμωριών που θα έχουμε από το παιχνίδι στη Κέρκυρα του πρώτου γύρου. Σιγά-σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας. Ο Εθνικός στην αρχή της περιόδου δεν ήταν αυτός που έπρεπε, είχε κάνει μια πολύ καλή πορεία στο τουρνουά του ΣΕΔΥ. Κατά τη γνώμη μου οι ομάδες χτίζονται με σταθερά και σιγά βήματα. Πιστεύω ότι ο Εθνικός θα ξαναφτάσει κάποια στιγμή εκεί που πρέπει.»
Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε με 5η συνεχόμενη νίκη..
«Ναι, είχαμε 3 βαθμούς και αν δεν κάνω λάθος, είμαστε στους 19. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα πηγαίνει καλά. Κάνουμε σκληρή δουλειά. Προσπαθούμε πάρα πολύ και για τη δική μας εικόνα και περισσότερο για την ομάδα που είμαστε, για την ιστορία που έχει αυτό το σωματείο και πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς στον απολογισμό που θα κάνουμε θα είμαστε μες στους στόχους και από ότι φαίνεται κάθε παιχνίδι όταν τελειώνει και είμαστε νικητές πιστεύω ότι μας φέρνει ένα ακόμα βήμα, στο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω για την Ευρώπη.»



waterpolonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου