Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Να γίνει ο Εθνικός ξανά «Αυτοκράτορας»!

Να γίνει ο Εθνικός ξανά «Αυτοκράτορας»!



Το «1ο Junior Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Ανδρέας Γαρύφαλλος» ξεκινάει την Παρασκευή (14/2), με τους ανθρώπους του Εθνικού να ευελπιστούν στην καθιέρωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης, που γίνεται προς τιμήν του «πατριάρχη» του ελληνικού πόλο, Ανδρέα Γαρύφαλλου.

Ο υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας του Πειραιά, Δημήτρης Μαθιόπουλος, μίλησε στον Μιχάλη Λεάνη και τον Μπάμπη Χριστόγλου για το τουρνουά, ενώ υπερτόνισε την ανάγκη στήριξης των ακαδημιών του συλλόγου, ενώ ευχήθηκε ο Εθνικός να γίνει ξανά μεγάλος.

Τα όσα είπε ο παλαίμαχος πολίστας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Στα πλαίσια της ανασύστασης του Εθνικού Πειραιά δίνουμε βάρος στην ανάπτυξη της ακαδημίας μας. Διοργανώνουμε το πρώτο τουρνουά τζούνιορ στην Ελλάδα, προς τιμήν του «πατριάρχη» της ελληνικής υδατοσφαίρισης, Ανδρέα Γαρύφαλλου. Η ιστορία του Εθνικού είναι μεγάλη, 37 πρωταθλήματα και 12 κύπελλα Ελλάδος. Είναι ο «Αυτοκράτορας» της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Υπάρχει μεγάλη παράδοση και θέλουμε να συνεχιστεί. Η ανδρική ομάδα βρίσκεται στην Α1 και πρέπει να στηριχτούν οι υποδομές για να διατηρηθεί η ομάδα στο υψηλό επίπεδο τα επόμενα χρόνια», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μαθιόπουλος, ενώ συμπλήρωσε:

«Την Παρασκευή στις 17:30 αρχίζει το τουρνουά και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η διοίκηση του Εθνικού κατάλαβε πως η ομάδα πρέπει να έχει βάση. Μαζευτήκαμε παλαιοί πολίστες και αποφασίσαμε να βοηθήσουμε τον Εθνικό. Θα συμμετάσχουν οι ομάδες του Ολυμπιακού, της Βουλιαγμένης και του Π.Φαλήρου και θα είναι αθλητές ηλικίας από 2003 και κάτω. Ελπίζουμε το τουρνουά να καθιερωθεί. Θέλουμε δυνατό Εθνικό τα επόμενα χρόνια, όπως τότε που ήταν παίκτης και προπονητής ο Ανδρέας Γαρύφαλλος».

waterpololive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου