Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση


                                                 


  Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το  1ο τουρνουά υδατοσφαίρισης  junior (γεννηθέντες 2003 και μετά) «ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΣ», το οποίο διοργάνωσε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ με την συμμετοχή και των ομάδων Ν.Ο. Βουλιαγμένης, Α.Ο. Π. Φαλήρου και Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ομάδας μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σ.Ε.Δ.Υ. για την σημαντική βοήθεια που παρείχε στην διοργάνωση και το κύρος που προσέδωσε η επίσημη συμμετοχή του με την παροχή διαιτητών, καθώς και τον ΟΠΑΝ για την διάθεση του κολυμβητηρίου.
Ευελπιστούμε ότι το τουρνουά αυτό, που έγινε προς τιμή του «Πατριάρχη» της Ελληνικής υδατοσφαίρισης Ανδρέα Γαρύφαλλου και στο οποίο τιμήθηκε εκείνος για την πολύχρονη προσφορά του, όσο, επίσης για τον ίδιο λόγο και ο κ. Μανώλης Πατλάκας, θα γίνει επίσημος θεσμός και θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο με μεγαλύτερη επισημότητα  και επιτυχία.
Ευχόμαστε λοιπόν , από τον επόμενο χρόνο, το τουρνουά αυτό να διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε. αλλά και του Δήμου Πειραιά μιάς και ο «υγρός στίβος» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του.
Πειραιάς, 17.2.2014
Μετά τιμής,
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  

Α.Πρίντεζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου