Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Εθνικός 3 - 1 την Θύελλα Μοσχάτου




Την ξέφρενη και αήττητη πορεία του προς την κατάκτηση του φετινού τ΄τιλου συνέχισε απτόητος ο Εθνικός, που επιβλήθηκε άνετα της Θύελλας Μοσχάτου με 3-1 στις Σιταποθήκες,

Οι «κυανόλευκοι» διατήρησαν το προβάδισμα των τεσσάρων πόντων από τον δεύτερο Αετό Κορυδαλλού
και πλέον αυτενίζουν την συνέχεια του πρωταθλήματος με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. Επίσης, στρέφουν την προσοχή τους στον κρίσιμο επαναληπτικό Κυπέλλου κόντρα στο Μοσχάτο, όπου θα κληθούν να υπερασπιστούν το υπέρ τους 3-1 που είχε διαμορφωθεί στον πρώτο ημιτελικό του Ρέντη και να τσεκάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του θεσμού, για δεύτεηρ συνεχόμενη χρονιά.


Με «φουλ» επιθετικές διαθέσεις μπήκε στο ματς ο Εθνικός επιδιώκοντας το γρήγορο γκολ, που θα του έδινε από νωρίς προβάδισμα νίκης.

Έτσι,αφού στο 11’ ο Σάμιος δεν πρόλαβε από κοντά να αξιοποιήσει την «κοφτερή» μπαλιά του Λύγκου, στο 26’ οι γηπεδούχοι είδαν την υπεροχή τους να αποδίδει καρπούς. Συγκεκριμένα, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Λύγκου από τα αριστερά και σέντρα ακριβεία,ς ο Σάμιςο από κοντά δεν δυσκολέυθηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0 για τον Εθνικό.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, οι οποίοι υνέχισαν να πιέζουν και να δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις για ένα δεύτερο γκολ., Έτσι, στο 27’ ο Σάμιςο βρέθηκε τετ α τετ με τον Καραϊσκο, με τον πορτιέρο της Θύελλας Μοσχάτου να αποκρούει σωτήρια, ενώ στο 29’ ήταν η σειρά του Παυλάκη να υποχρεώσει σε δύσκολη επέμβαση τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο Εθνικός ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 41’ όταν ύστερα από σέντρα του Γκορόγια από τα δεξιά ο Λύγκος από κοντά δνε δυσκολεύθηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 3-0 στο 51’ μ’ ένα υπέροχο σε δημιουργία ακι εκτέλεση γκολ. Έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Σκαφτούρου Λύγκου και Σάμιου, ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον προσωπικό του λογαριασμό.

Η Θύελλα Μοσχάτου μείωσε το σκορ στο73’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κωνσταντάκου.

ΕΘΝΙΚΟΣ:
Boυτσινάς,Γκορόγιας,Γερόλυμος,Μπένα,Σύρος,Σαμιώτης(73’Μανουλίδης),Σούφλας,Παυλάκης (46’ Σταφσουλάι),Λύγκος,Σάμιος,Σκαφτούρος(74’ Παυλόπουλος).

ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Καραϊσκος, Τούρλας, Βαγενάς, Σταύρου Ι, Κωνσταντάκος, Ιριώτης, Σταύρου Α., Ψύλας, Μπουρίκας, Νικολόπουλος, Μαντούκα,


grasidi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου