Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Τρένο ο Εθνικός.

ethnikos


Ο Εθνικός πραγματοποιώντας με επιβλητική, μια αυτοκρατορική εμφάνιση, επικράτησε στο Παπαστράτειο του Παλαιού Φαλήρου με 12-7 και διεύρυνε το σερί των νικών του σε 5 τον αριθμό, κι έφτασε σε απόσταση αναπνοής από την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και από την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.
Με αρχηγική εμφάνιση από το Μάριο Χατζηκυριακάκη, με τους Κουτσιαλή και Βιτέλλα να κάνουν τρομερό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση, και με συνολικό πάθος που το ενίσχυε και η εξέδρα, ο Εθνικός πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και μετέτρεψε το, κατά τ΄άλλα, ντέρμπι στα χαρτιά, στο δικό του πάρτι.
Το ματς ήταν από τα παιχνίδια που κάθε φίλος του αθλήματος χαίρεται να παρακολουθεί, με πάθος, δυνατές μονομαχίες μέσα στο νερό, σπουδαίες φάσεις, φοβερά γκολ, κι όλα αυτά μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα.

ΕΘΝΙΚΟΣ – Π. ΦΑΛΗΡΟ 12-7
Τα οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 5-2, 2-2

ΕΘΝΙΚΟΣ (Φάνης Κουντουδιός): Αϊβαλιώτης, Θαλασσινός, Τσολακίδης, Κουτσιαλής 3, Χατζηκυριακάκης 3, Σαλάχας 2, Βουλγαράκης 2, Χατζηαλέξης, Γκιάλης 1, Βιτέλας 1, Αλεβίζος, Γαβαλάς Γ., Παπαϊωάννου, Βουνισέας, Ρεβέλας.
Π. ΦΑΛΗΡΟ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φλώρος, Αμπατζόγλου 2, Ξενάκης, 1, Σιώνης 1, Σπηλιωτόπουλος, Παναγούλης, Βερύκκος 1, Φυτάλης, Φωκάς 1, Χάλαρης Τσαγκάρης Σαλτερής, Λουιζίδης 1, Πανταζής.

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Μπουδραμής
Αλυτάρχης: Τάκης Λαγαρός



waterpolonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου