Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Το «ευχαριστώ» του Τσόκα στον Εθνικό


Ο Γιώργος Τσόκας ευχαρίστησε τον Εθνικό για τη συνεργασία τους




Ο Γιώργος Τσόκας δεν θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Εθνικό, αλλά δεν ξέχασε την μέχρι πρότινος ομάδα του.
Έτσι, ο πολύπειρος παίκτης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όλους εκείνους, με τους οποίους συνεργάστηκε την προηγούμενη σεζόν.
Μία χρονιά απόλυτα επιτυχημένη, μιας και οι «κυανόλευκοι» επέστρεψαν στην μεγάλη κατηγορία, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών.
Μάλιστα, ο Γιώργος Τσόκας αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του πρωταθλήματος, αφού συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο του Εθνικού.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Εθνικού για τη συνεργασία μας την προηγούμενη χρονιά. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Πρίντεζη, τον τεχνικό Κώστα Πετράκη και τους αδερφούς Μιχαλόπουλους για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν», ανέφερε αρχικά στο Aquaticsnews ο έμπειρος πολίστας.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «δυστυχώς δεν θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Εθνικού και τη νέα περίοδο. Λόγω της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες και προσωπικά δεν μπορώ να ανταπεξέλθω. Εξάλλου, παράλληλα εκτελώ χρέη προπονητή στη γυναικεία ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας και ο χρόνος είναι περιορισμένος».
Βέβαια, ο πρώην πλέον αθλητής των «κυανολεύκων» δεν σκέφτεται ακόμη να κρεμάσει το σκουφάκι του και σημειώνει ότι «θα συνεχίσω να αγωνίζομαι όσο αντέχω και έχω όρεξη. Το πιθανότερο είναι να συμφωνήσω με κάποια ομάδα της Α2 κατηγορίας. Υπάρχουν ήδη κάποιες προτάσεις, θα τις εξετάσω και θα αποφασίσω»
Πηγή:  http://aquaticsnews.com/eyharisto-toy-tsoka-ston-ethniko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου