Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κουτσιαλής: «Ομάδα με πλάνο ετών ο Εθνικός»


Ο Χρήστος Κουτσιαλής
Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την μετακίνησή του στην ομάδα του Εθνικού παρουσιάστηκε με δηλώσεις του ο Χρήστος Κουτσιαλής.
Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου μίλησε στο Aquaticsnews και αναφέρθηκε τόσο στη νέα πρόκληση της καριέρας του, όσο και στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους «κυανέρυθρους».
«Ο Εθνικός είναι ένας από τους πιο ιστορικούς συλλλόγους της Ελλάδας και με τιμάει πολύ το γεγονός ότι θα αγωνίζομαι από εδώ και στο εξής για εκείνον. Γενικά, γνωρίζω ότι στην ομάδα γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο και είμαι πολύ χαρούμενος που καλούμαι να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Κουτσιαλής.
Και συνέχισε λέγοντας ότι «η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής και δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν το συναντούμε πλέον σε πολλές ομάδες. Παράλληλα, υπάρχει ένα πλάνο για τα επόμενα χρόνια ώστε ο Εθνικός να επιστρέψει δυνατός στον δρόμο των επιτυχιών. Επομένως, δεν δυσκολεύτηκα να αποδεχθώ την πρόταση».
Αναφορικά με τη νέα σεζόν και τους στόχους των «κυανολεύκων» ο 24χρονος αθλητής σημείωσε ότι «είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να οριοθετήσουμε τους στόχους της νέας περιόδου. Θα πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί το ρόστερ, αλλά να δούμε και οι υπόλοιπες ομάδες πώς θα παρουσιαστούν. Βέβαια, αρχικός στόχος θα είναι η παραμονή στην κατηγορία, αφού είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και από εκεί κι έπειτα όσο το δυνατόν ψηλότερα».
Τέλος, σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο ο Χρήστος Κουτσιαλής επισήμανε ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε στον Πανιώνιο και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα. Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι πολύ καλή και υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσα να παραμείνω. Ελπίζω όμως να πάνε όλα καλά και ο Πανιώνιος να παρουσιάσει μία θετική εικόνα στο νέο πρωτάθλημα».
Πηγή: http://www.aquaticsnews.com/koytsialis-omada-me-plano-eton-o-ethnikos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου