Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ωραίος ο Εθνικός!

Και 1-1 σε φιλικό ματς με τον Φωστήρα στον Ταύρο


Με κορυφαίους τον σκόρερ Μανώλη Λύγκο και τον Αλέξανδρο Σούφλα ο ιστορικός Εθνικός ήρθε ισόπαλος 1-1 το απόγευμα της Τετάρτης (28/8) σε φιλικό προετοιμασίας με τον Φωστήρα στον Ταύρο.
Οι «κυανόλευκοι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης (αν και βρίσκονται δύο κατηγορίες χαμηλότερα από τον «φονέα των γιγάντων»), έπαιξαν καλή μπάλα και έδειξαν πως με το ρόστερ που διαθέτουν… αδικούνται με το να συμμετέχουν στην α’ τοπική κατηγορία του Πειραιά.
Οι «κιτρινόμαυροι» από την άλλη, δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν κάτι το ιδιαίτερο εξαιτίας των αμέτρητων υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών (ήταν τόση πολλοί που δεν δόθηκαν ούτε καν συνθέσεις από τους γηπεδούχους).
Για την ιστορία το σκορ άνοιξε για τον Εθνικό ο Λύγκος με σουτ από πλάγια θέση και μέσα στην περιοχή έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Σούφλα, ενώ ο Φωστήρας έφερε το ματς στα ίσα στο 90’ με σουτ του Τεγούση μέσα από την περιοχή.
Να σημειωθεί πως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν και ένα δοκάρι με υπό δοκιμή αλλοδαπό ποδοσφαιριστή στο 79’, ο οποίος τελικά απορρίφθηκε…   
Ο κόουτς του Εθνικού Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ξεκίνησε με τους: Βουτσινά, Σπήλιο, Ξενιτόπουλο, Σαμιώτη, Χέλη, Χαλιμούρδα, Σάμιο, Ηλιόπουλο, Λύγκο, Σούφλα, Σταφσουλάι. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Μεϊμάρογλου, Τσαραούσης, Παυλάκης, Παυλόπουλος, Τρίμπος, Γερόλυμος, Γκορόγιας, Δασκαλόπουλος.


Πηγή: http://www.a-sports.gr/articles-22029/wraio-o-ethniko.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου