Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ξεμούδιασμα με Νεμέα


Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα ο Εθνικός επικράτησε με 1-4 του Παννεμεατικού στο πρώτο φιλικό τέστ των "Κυανόλευκων" που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην ορεινή Κορινθία.
Στο πρώτο ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν οι Βουτσινάς,Τσαραούσης,Μπένα, Ξενιτόπουλος ,Πολυχρονίδης,Λυγκος,Σούφλας, Σάμιος,Παυλόπουλος Χαλιμούρδας,Παυλάκης. Το σκόρ άνοιξε ο Παυλάκης στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με ωραίο πλασέ, ενώ με δύο γκολ του Σούφλα στο 31 και το 35, διαμορφώθηκε το 0-3 για το ημίχρονο..Στην επανάληψη, άλλαξε όλη η 11αδα με τη συμμετοχή των Μειμάρογλου,Σπήλιου,Δασκαλάκη ,Παπαιωάννου,Μπουραίμη,Σαμιώτη, Γερόλυμου,Γκορόγια,Σταφσουλάι,Ηλιόπουλου,Τρίμπου με την ομάδα μας να πετυχαίνει ένα ακόμα γκολ στο 59 με τον Ηλιόπουλο. 
 Αρνητικό γεγονός ο τραυματισμός του  Πολυχρονίδη που υπέστη διάστρεμμα στο αριστερό πόδι σε μία ανύποπτη φάση..Ο ποδοσφαιριστής αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες αναχώρησε για το νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις όσον αφορά στο μέγεθος της ζημιάς. 
 Στο 68, οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι που κέρδισε έξυπνα και εκτέλεσε εύστοχα ο Μυργιώτης. Στις 25 του μήνα το επόμενο τέστ για τον Εθνικό είναι κόντρα στον Μανδραικό, στην Μάνδρα.   


Πηγή:ethnikos-fc.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου