Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Την πρώτη τους συγκέντρωση  εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου  είχαν το απόγευμα της Πέμπτης  οι πολίστες μας. Η επόμενη χρονιά θα βρει την ομάδα μας στην Α2 κατηγορία, ωστόσο το ..βαρύ σκουφάκι και η τεράστια ιστορία που κουβαλάει ο αυτοκράτορας του Ελληνικού Πόλο δεν έχουν κανένα άλλο στόχο από την άνοδο στην Α1. Ακολουθεί βίντεο.
Οι υποχρεώσεις της ομάδας, για την επιστροφή εκεί που ανήκει, ξεκινούν περί τον ..Μάιο ,αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κώστας Πετράκης ,προπονητής του συλλόγου , και οι πολίστες θα είναι ήσυχοι. Η σκληρή δουλειά ξεκινάει από …χτες με νέους και παλιούς να είναι μία οικογένεια προκειμένου ο στόχος να επιτευχθεί.
Σημαντικός αρωγός είναι βεβαίως η διοίκηση υπό τον κύριο Αντώνη Πρίντεζη. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη ,ωστόσο η αγάπη για την ομάδα  είναι αδιαμφισβήτητη όπως και το πάθος για την επιτυχία.
Στην πρώτη συνάντηση το παρών έδωσαν οι κ.κ Αντώνης και Νίκος Πρίντεζης, ο αντιπρόεδρος κύριος  Αναγνώστου ,οι κ.κ Ζαχαρίας και Γιάννης Μιχαλόπουλος , όπως βεβαίως και σύσσωμο το προπονητικό τιμ υπό τον Κώστα Πετράκη  και τους αθλητές του συλλόγου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Αντώνης Πρίντεζης: «Θέλουμε να καλωσορίσουμε τους νέους αθλητές της ομάδας και να τους πούμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν.  Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1. Γνωρίζετε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλες, ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Κώστας Πετράκης : Είμαι συγκινημένος γιατί επιστρέφω στην ομάδα στην οποία ξεκίνησα . Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει Εθνικός και τι πρεσβεύει αυτό το σκουφάκι. Ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θέλω να πω ότι  για ότι συμβεί θα φταίω εγώ(απευθυνόμενος στον Πρόεδρο)
Γιώργος Τσόκας: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Εθνικού. Όλοι γνωρίζουμε την ιστορία της ομάδας  και θέλω να ξέρετε ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ διαπίστωσα ότι ο Εθνικός είναι μία οικογένεια και πραγματικά είναι κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ .
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Πηγή:ethnikos.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου