Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Α2 ΑΝΔΡΩΝ: ΠΑΛΛΗΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 3-2




Παιχνίδι για γερά νεύρα με πολλές ανατροπές στο σκορ που θύμισε... γυναικείο βόλεϊ έγινε στην Παλλήνη όπου η τοπική ομάδα ανέτρεψε το αρχικό 0-2 σετ εις βάρος της και κατάφερε να πάρει τους δύο βαθμούς της νίκης με 3-2. Μεταμορφωμένος προς το καλύτερο ο Εθνικός σχετικά με την πρεμιέρα με τα Ταταύλα ξεκίνησε...
δυνατά, χωρίς λάθη και με όπλο την άμυνα και το σέρβις προηγήθηκε εύκολα 0-2 σετ πιάνοντας στον... ύπνο την Παλλήνη. Στο 3ο σετ είχαμε την αντίδραση της Παλλήνης που πήρε έφτασε στο 25-16. Στο 4ο σετ η δυναμική της γηπεδούχου δεν ήταν η αναμενόμενη και ενώ στην αρχή του σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο, στη συνέχεια ο Εθνικός ξέφυγε με αποτέλεσμα να φθάσουν οι φιλοξενούμενοι στο 19-23 και 21-24.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Εθνικός θα έπαιρνε το τρίποντο ανατράπηκαν όλα. Με πολύ καλό σέρβις τακτικής του Δημητρίου (που ξαναμπήκε στο σετ στο 21-24 στη θέση του μάλλον ανέτοιμου λόγω στράτευσης Ψάρρη), ανέλπιστες άμυνες και ιδανικά τελειώματα φάσεων πήρε η Παλλήνη το σετ με 26-24 σκορπίζοντας την απογοήτευση στους παίκτες του Εθνικού που δεν πίστευαν στα μάτια τους για το πώς χάθηκε το σετ και μαζί οι τρεις βαθμοί. Το πέμπτο σετ ήταν τυπική διαδικασία και παράσταση για ένα ρόλο των γηπεδούχων που επικράτησαν 15-6. Παραφωνία στο συνεχή μονόλογο των γηπεδούχων η κίτρινη στο Δημητρίου.

Διαιτητές: Προκοπίου, Μαρκάτσας

Τα σετ: 3-2 (17-25, 20-25, 25-16, 26-24, 15-6)

ΠΑΛΛΗΝΗ (Φλώρος Γ.): Κοντός Θ., Μπιλλήρης, Αντωνάκης, Δημητρίου, Νιώτας, Κοντοδήμας / Κοτζαμπάσης (λ), Χριστοφοράκης, Παπαστέλιος, Ψαρρής, Κοντός Ι..

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Παναγιωτούνης): Βαβάτσης, Λαμπρινός, Χατζηδημητρίου, Αβραμίδης, Μαμάης Ι., Μαυρουδής / Παντόπουλος (λ), Χατζηθάνος, Κουβουτσάκης, Τσουμελέας.


«Από την Κόλαση στον Παράδεισο»

Ο προπονητής της Παλλήνης Γιώργος Φλώρος είπε για τον συναρπαστικό αγώνα όπου στο τέλος η ομάδα του κράτησε το αήττητο της: «Βρεθήκαμε από την κόλαση στον παράδεισο. Παραλίγο να γίνει το 1-3 σετ και να μην πάρουμε ούτε βαθμό και το «σώσαμε» έστω και στο τέλος με 3-2 σετ και πήραμε τους δύο βαθμούς. Σήμερα είμαστε ευχαριστημένοι μόνο για τους δύο βαθμούς και ασφαλώς όχι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στους φίλους μας. Με σημαντικά προβλήματα στο σέρβις (21 χαμένα), ανέλπιστα πολύ χαμηλά ποσοστά υποδοχής και δυσκολία να τελειώσουμε τις επιθέσεις μας (λόγω ικανότητας ή και απίστευτης τύχης σε κάποια σημεία της αντίπαλης άμυνας) , δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από την πρώτη αγωνιστική. Οι πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών της εβδομάδας που πέρασε ήταν σαφώς μια εξήγηση για την εικόνα μας. Είναι βέβαιο όμως ότι οι δυνατότητές μας είναι πιο πολλές και αυτό πρέπει να αποδείξουμε στη συνέχεια πρώτα απ’ όλα στους εαυτούς μας».

Ο διαγώνιος του Εθνικού Στέφανος Αβραμίδης είπε:

«Είναι από τα ματς που δεν... χάνονται. Κολλήσαμε σε μια περιστροφή με το φλοτ σερβίς του Δημητρίου και όταν χάσαμε το 4ο σετ δεν αντέξαμε. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Η κατηγορία είναι δύσκολη αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για την ομάδα μας ώστε να σταθεί με αξιοπρέπεια». 


Πηγή:volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου