Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Νίκη και καλό πρόσωπο



Το δύο στα δύο έκανε ο Εθνικός στα φιλικά προετοιμασίας του με την νίκη επί του Χαϊδαρίου με σκορ 3-1. Σκόραραν Μάναλης (2) και Βλάχος.

Ο Θύμιος Γεωργούλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τόσο βασικούς παίκτες όσο και αρκετούς νέους σε ηλικία. Οι «Κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ όταν ο Θωμαΐδης σέντραρε, βρήκε τον Μάναλη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Άμεση ήταν η αντίδραση των γηπεδούχων όταν δύο λεπτά αργότερα, στο 20’, εκμεταλλεύτηκαν κακό διώξιμο της άμυνας με Κοτσολάκο να γράφει το 1-1 για το Χαϊδάρι με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 28’ ο Εθνικός βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και πάλι με τον Μάναλη. Ο Σουλελές είδε τον Μάναλη, του έβγαλε την σέντρα και εκείνος νίκησε την άμυνα του Χαϊδαρίου δίνοντας ξανά προβάδισμα για τους Πειραιώτες.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Θύμιου Γεωργούλη ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Ο Βλάχος έκλεψε την μπάλα εκμεταλλευόμενος λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον αντίπαλο γκολκίπερ και κέρδισε πέναλτι στο οποίο και ευστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο κόουτς Γεωργούλης άλλαξε πλήρως την ομάδα χωρίς αυτή να χάνει την επιθετικότητα και την ενέργεια της. Λεωνιδόπουλος, Κομνηνός (2) και Κατίδης είχαν τις ευκαιρίες τους επιθετικά ενώ ο νεοαποκτηθείς γκολκίπερ Λευκόπουλος και ο νεαρός Ελθίνι κράτησαν ανέπαφη την εστία του Εθνικού στο δεύτερο μισό κρατώντας το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου