Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Aνανέωσε η Βάσιλα




Ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ.ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για 4η συνεχόμενη χρονιά με την αρχηγό της Γυναικείας ομάδας Υδατοσφαίρισης Αντωνία Βάσιλα για την περίοδο 2016-2017

.Η αρχηγός του Εθνικού δήλωσε για αυτή την εξέλιξη.

Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με το σκουφάκι του Αυτοκράτορα. Ο Εθνικός Πειραιώς είναι ένα σωματείο που αποτελείται από εξαιρετικούς ανθρώπους οι οποίοι αγωνίζονται συνεχώς για το καλύτερο της ομάδας ,αλλά και του αθλήματος.

Είναι ένας σύλλογος που πρώτα από όλα σέβεται και στηρίζει τους αθλητές του, πράγμα σπάνιο στις μέρες μας. Είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ σ’ αυτόν τον σύλλογο για τέταρτη χρονιά!

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τόσο ο προπονητής μας, κ. Τσόκας, αλλά και οι εφοροί μας, αφοί Μιχαλόπουλοι, είναι πάντα δίπλα μας και προσπαθούν για το καλύτερο. Με τα κορίτσια είμαστε σαν οικογένεια εντός αλλά και εκτός νερού.

«Η περσινή χρονιά για εμάς πιστεύω πως ήταν επιτυχημένη. Καταφέραμε να κρατήσουμε την ομάδα στις τέσσερεις καλύτερες της Ελλάδος ενώ υπήρχαν αρκετά νέα και άπειρα κορίτσια στο ρόστερ. Εύχομαι την καινούργια χρόνια να είμαστε όλοι υγιής και με πολύ προσπάθεια να πάμε ακόμα υψηλότερα τον σύλλογο, εκεί που της αξίζει να είναι.»

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την περσινή Διοίκηση και τον κ.Πρίντεζη για την στήριξή του απέντι στην ομάδα μας και να ευχηθώ στην νέα Διοίκηση καλή δύναμη!


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου