Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση τμήματος μπάσκετ




Όπως όλοι γνωρίζετε, η ομάδα μας Μπάσκετ, κλήθηκε ν’ αγωνιστεί στην Basket League της νέας αγωνιστικής περιόδου, αντικαθιστώντας την Κηφισιά που αποχώρησε.

    Την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, στο ξενοδοχείο Metropolitan, έγινε ανοιχτή συγκέντρωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ, με τους φίλους της ομάδας, προκειμένου να συζητηθεί η πορεία του συλλόγου προς την Basket League, ν’ αναλυθούν όλες οι λεπτομέρειες και τα προαπαιτούμενα του εγχειρήματος, κυρίως οικονομικά.

Παρά το κάλεσμα των κ.κ. Δεριζιώτη και Παγωνη και τις φιλότιμες προσπάθειες των μελών και φίλων μας, να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ,  αυτό δεν κατέστη δυνατό, παρά το γεγονός ότι εξασφαλίστηκε η εγγυητική επιστολή, χορηγίες και ένα μέρος του απαιτούμενου ποσού.

Δυστυχώς δεν συγκεντρώθηκαν όλα.    
               
Χθες το βράδυ υπήρξε νέα σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων, στην διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν όλα τα ενδεχόμενα και έγιναν εκ νέου επικοινωνίες.

Η αδυναμία αυτή, καθιστά λίαν επισφαλές  το εγχείρημα συμμετοχής της ομάδας μας στην Basket League, αφού εάν δεν συγκεντρωθούν τα χρήματα στο επόμενο τρίμηνο, η ομάδα θα τιμωρηθεί με υποβιβασμό στην Β Εθνικη , ενώ θα απωλεσθούν όλα τα χρήματα που με θυσία συγκεντρώθηκαν και τα οποία θα εισφέρονταν στην υπό σύσταση ΚΑΕ.

 Έτσι κατόπιν ωρίμου σκέψεως και με ευθύνη απέναντι στην ιστορία της ομάδας μας, αποφασίστηκε ομόφωνα, όπως στην παρούσα δύσκολη συγκυρία, να μην συμμετέχει ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ στην Basket League, συνεχίζοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Α2, ελπίζοντας σε μελλοντικές καλύτερες ευκαιρίες, για τις οποίες θα αγωνιστούμε εκ νέου, μιάς και τα θεμέλια επανάκαμψης, ήδη μπήκαν.

Θα τα σταθεροποιήσουμε για μιά μόνιμη παρουσία.


Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου