Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

«Show» Εθνικού στην πρεμιέρα!




Παρά την απουσία του Μάριου Χατζηκυριακάκη, ο οποίος εκτίει ποινή κόκκινης κάρτας από πέρυσι, ο Εθνικός όχι μόνο νίκησε τον ΑΝΟΓ εκτός έδρας, αλλά τον διέσυρε με σκορ 8-3, στην πρώτη αγωνιστική της Α1 ανδρών 2015-2016!
Με πρώτο σκόρερ τον ασταμάτητο Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος παρότι είναι ο μοναδικός «καθαρός» φουνταριστός της ομάδας του Φ. Κουντουδιού, σκόραρε τέσσερις φορές, με τον νεαρό Χονδροκούκη να συμπληρώνει δύο, ενώ Τζώρτζης και Αργυρόπουλος σημείωσαν από ένα γκολ, ενώ αξιοσημείωτη είναι η αμυντική απόδοση του «Αυτοκράτορα», ο οποίος κράτησε τη Γλυφάδα χωρίς γκολ για τρία οκτάλεπτα με εξαιρετική απόδοση στο «λιγότερο»!
Αναμφίβολα, το τελικό σκορ προκαλεί έκπληξη, κυρίως για την έκτασή του, με τον Μάκη Βολτυράκη να φεύγει προβληματισμένος από την πισίνα, λόγω της απόδοσης των νεαρών παικτών του, χωρίς όμως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα να σημαίνει τίποτα, καθώς μιλάμε μόλις για την πρώτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος. Επίσης, ο Μάκης Βολτυράκης στερήθηκε τις υπηρεσίες του Α. Παπαναστασίου. Για τον νεανικό ΑΝΟΓ, σκόραραν από ένα γκολ ο Κουλιεράκης, ο Γιαννόπουλος και ο Σκουμπάκης, ενώ τα οκτάλεπτα ήταν: 0-1, 0-3, 0-3, 3-1.

ΑΝΟ Γλυφάδας – Εθνικός ΟΦΠΦ: 3-8
Οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 0-3, 3-1
ΑΝΟ ΓλυφάδαςΕθνικός ΟΦΠΦ
ΓαβαλάςΤζωρτζάτος
ΠαπασηφάκηςΤζώρτζης 1
Γιαννόπουλος 1Θαλασσινός
ΠρέκαςΚόχειλας
ΚαζάζηςΑργυρόπουλος 1
Κουλιεράκης 1Μίσιτς
ΠαπούκαςΧαραλαμπόπουλος 4
ΑλβέρτηςΧονδροκούκης 2
ΧατζηγούλαςΦουτρής
ΠαπαδόπουλοςΞανθόπουλος
ΦωτόπουλοςΜπεριστιάνος
Σκουμπάκης 1Αργυρακούλης
ΜάντηςΑϊβαλιώτης
ΚουτσάφτηςΡεβέλας
ΓρηγορόπουλοςΜπιλάλης
Προπονητής: Μάκης ΒολτυράκηςΠροπονητής: Φάνης Κουντουδιός
Διαιτητές: Κουρέτας, Βόσικας
Αλυτάρχης: Μιχάλης Ανδρεάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου