Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

«Μπαμ» με Γούλα ο Εθνικός!




Σπουδαία κίνηση απ’ την ομάδα του Πειραιά που έκανε δικό της τον πολύπειρο Γιώργο Γάλα με παρουσία σε Football League κι ενώ μέχρι πρότινος ήταν στον Άλιμο! Από την άλλη, ο Αργύρης Σάμιος αποτελεί παρελθόν για τους "κυανόλευκους".

Η ανακοίνωση: "Στον Εθνικό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γούλας. Ο έμπειρος μέσος αποτελεί  μία ακόμα  σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα μας. Ο γεννημένος στις 18-3-1981 αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ομάδα του Αλίμου (πρώην Τράχωνες), ενώ έχει αγωνιστεί σε Σούρμενα, Ποσειδώνα Γλυφάδας, Γλυφάδα και όπως προείπαμε βρισκόταν μέχρι πριν λίγες ημέρες στον Άλιμο με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Football League. O Γούλας, έχει πανηγυρίσει και άνοδο  με την Γλυφάδα και έρχεται σε μία κρίσιμη στιγμή για τον Εθνικό  στην προσπάθεια μας για παραμονή στην κατηγορία.
Στο μεταξύ, παρελθόν απο την ομάδα του Εθνικού αποτελεί ο ποδοσφαιριστής Αργύρης Σάμιος. Ο Σάμιος, στα δύο περίπου χρόνια που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά αποτέλεσε ένα υπόδειγμα όχι μόνο ποδοσφαιριστή, αλλά και  χαρακτήρα. Ο Εθνικός εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου