Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Βλάχος: «Να μας βοηθήσει ψυχολογικά ο κόσμος»





Με τον Βαγγέλη Βλάχο στην θέση του προπονητή θα ξεκινήσει η ομάδα μας της υποχρεώσεις της στον δεύτερο γύρο της Α2. Παίκτες και προπονητικό τιμ δουλεύουν καθημερινά ώστε να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. Διαβάστε τις δηλώσεις του νέου προπονητή του Εθνικού, Βαγγέλη Βλάχου, και του Τάσου Μούκα, σχετικά με την ομάδα και την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή, τον αγώνα με το Λαύριο και τι μήνυμα στέλνουν στον κόσμο της ομάδας που είναι συνεχώς δίπλα τους.

Βαγγέλης Βλάχος

Για την απόφαση του να έρθει στον Εθνικό:
Δεν είναι θέμα απόφασης. Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έχει δυναμική, έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια τα τελευταία χρόνια, η διοίκηση έχει ανεβάσει την ομάδα τρεις κατηγορίες. Είναι μια ομάδα που κάθε προπονητής θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση τη δική μου. Ήταν πολύ εύκολη απόφαση να έρθω στον Εθνικό. 

Αν την έχει δει την ομάδα στην Α2:
Έχω καταφέρει να δω δυο παιχνίδια αλλά πάνω κάτω ξέρω σχεδόν όλα τα παιδιά. Με κάποια έχω συνεργαστεί κιόλας παλιότερα όπως τον Μαχαίρα, τον Μούκα και τον Ψυλέα και με τα υπόλοιπα έχουμε βρεθεί αντίπαλοι τόσα χρόνια στα γήπεδα. Είναι ένα πάρα πολύ δυνατό ρόστερ. Πιστεύω τα ατυχή αποτελέσματα χάλασαν λίγο την ψυχολογία της ομάδας και το κυριότερο που έχουμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να αλλάξουμε την ψυχολογία και να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. 

Για τον αγώνα με το Λαύριο:
Το Λαύριο είναι μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξης. Είναι παιδιά που έχουν τον ίδιο προπονητή πάρα πολλά χρόνια. Αυτό στις ομάδες συνήθως το πιο θετικό στοιχείο που μπορείς να βρεις. Ότι, δηλαδή είναι ομάδες, είναι πολλά χρόνια μαζί, έχουν ρόλους, βρίσκονται μεταξύ τους. Άλλωστε η πορεία τους το αποδεικνύει αυτό ότι είναι πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο. Εμείς πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας, να ξεμπλοκάρει λίγο το κεφάλι μας από τις τελευταίες ήττες. Να μην σκεφτούμε πολύ, να παίξουμε πιο πολύ με το ένστικτο και με την καρδιά μας. Σίγουρα το παιχνίδι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και εμείς θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σκληροί, με την έννοια ότι πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα πάνω από όλα για να φύγει και το άγχος που πιθανό είναι να υπάρχει και εκεί πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει και ο κόσμος του Εθνικού που δίνει δυναμικό παρόν σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις αλλά και στις εκτός. Να μας βοηθήσει να κερδίσουμε αυτό το ματς το οποίο θα μας δώσει μια πολύ καλή ψυχολογία για την συνέχεια. 

Το μήνυμα του στον κόσμο:
Τους περιμένουμε να βοηθήσουνε την ομάδα. Να μας βοηθήσουν ψυχολογικά, να είναι ο έκτος παίκτης.

Τάσος Μούκας 

Για την κατάσταση του Εθνικού:
Με την σειρά μου να καλωσορίσω τον νέο προπονητή, τον Βαγγέλο Βλάχο, είναι ένας έμπειρος προπονητής, ξέρει την κατηγορία εύχομαι να έχουμε καλή πορεία, συνεργασία, να ευχαριστηθούμε το μπάσκετ. Είναι ένας προπονητής που έχω ξανασυνεργαστεί και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Για τον αγώνα του Σαββάτου:
Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, έχουμε ένα αρνητικό σερί τα τελευταία παιχνίδια, έχουμε και σημαντικές απώλειες, θα πρέπει να παίξουμε και για αυτούς και πρέπει να καταθέσουμε και ψυχή για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι γιατί το θέλουμε για να σταματήσουμε το αρνητικό σερί που έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές. 

Το μήνυμα του στον κόσμο:
Να συνεχίζει να μας στηρίζει γιατί πραγματικά παρόλα τα αρνητικά αποτελέσματα είναι ακόμα δίπλα μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό και εύχομαι να συνεχίσει να είναι έτσι κοντά μας.


Πηγή                                                                                                        




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου