Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

«Θέλουμε απλώς ένα σπίτι για την ομάδα μας»



«Θέλουμε απλώς ένα σπίτι για την ομάδα μας»


Ο Αλέξης Αγγελόπουλος ανέλυσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 το πώς έχει η κατάσταση στην προσπάθεια που γίνεται για ανέγερση γηπέδου του Εθνικού στον χώρο του ΣΕΦ.


Ο Αλέξης Αγγελόπουλος ανέλυσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 το πώς έχει η κατάσταση στην προσπάθεια που γίνεται για ανέγερση γηπέδου του Εθνικού στον χώρο του ΣΕΦ.

«Είναι δεδομένο ότι ο Εθνικός είναι αδικημένος. Δεν είμαστε πια στο Καραϊσκάκη. Είχε αγοραστεί μια έκταση στο Σελεπίτσαρι η οποία καταπατήθηκε. Έγιναν μηνύσεις τότε…. Είπαμε όμως να μην σταματήσουμε όμως την ανέγερση του γηπέδου για ήταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τελικά έγινε γήπεδο.
Το Ελληνικό πάει για αποκρατικοποίηση και έτσι πάλι η ομάδα είναι... τσιγγάνος. Από την πρώτη μέρα λοιπόν θεωρήσαμε ότι είναι σωστό να δώσουμε ένα σπίτι στον Εθνικό. Τις πόρτες που χτυπήσαμε τις βρήκαμε ανοικτές… Με τον κ.Σγουρο, βγήκε μια επιχορήγηση των δύο εκατ. ευρώ. Για λόγους ηθικής δεν ήθελα ποτέ, να έρθουν χρήματα σε χέρια ανθρώπου της ομάδας. Για να μην πει ποτέ κανείς ότι φάγαμε εμείς χρήματα», τόνισε ο πρόεδρος του Εθνικού ο οποίος είχε μιλήσει και στο www.sport-fm.gr και συνέχισε:

«Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα γήπεδο στο ΣΕΦ, το οποίο είναι η ντροπή του Πειραιά. Εκεί κάνουν προπονήσεις και κάποια παιδιά από τις ακαδημίες μας αλλά και παίζουν και άλλες τοπικές ομάδες. Η πρόταση που κάναμε είναι τα 2,5 εκατ. και άλλες 300 χιλ. από την περιφέρεια να γίνουν δύο γήπεδα. Το ένα για τον Εθνικό και το άλλο για τα άλλα σωματεία. Φυσικά με στόχο να βρουν στέγη και άλλες ομάδες. Δεν θέλουμε να διώξουμε κανέναν. Θέλουμε ο Εθνικός να αποκτήσει στέγη αλλά και άλλες ομάδες, να παίζουν αυτές εκεί αλλά και τα παιδιά να αθλούνται», τόνισε και συνέχισε:

«Δεν υπήρχε από την Πολιτεία κονδύλι για μελέτες. Εμείς λοιπόν κάναμε μια ολόκληρη μελέτη, η οποία αποδεικνύει πως όχι μόνο χωράνε δύο γήπεδα στον χώρο αυτόν αλλά πως πρόκειται για ένα έργο το οποίο θα αναβαθμίσει όλο το χώρο. Υπάρχει σύμπνοια με τον νυν αλλά και με τον νέο δήμαρχο και με όλα τα κόμματα. Υπάρχει ευαισθησία μέχρι και από το Μαξίμου. Υπάρχει η μελέτη, η βούληση και όλα όσα χρειάζονται, αλλά δυστυχώς έχουμε κολλήσει».

Ο πρόεδρος του Εθνικού κατέληξε…

«Αν εξαιρέσουμε τον Ολυμπιακό, βλέπουμε ότι το υπόλοιπο πειραϊκό ποδόσφαιρο έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα. Αν αγωνιστούμε όλοι οι σύλλογοι μαζί θα καταφέρουμε το αυτονόητο. Προφανώς επειδή κι εμείς νιώθουμε αδικημένοι δεν θέλουμε να αδικήσουμε κάποιο σωματείο. Δεν θέλουμε να φτιάξουμε κάποια ΑΕ για το γήπεδο, όπως και για εμάς δεν είναι αυτοσκοπός που αυτό θα ανήκει. Εμείς απλώς θέλουμε μια σύμβαση για να ξέρουμε ότι κάποια χρόνια θα έχουμε ένα σημείο αναφοράς. Θέλουμε απλώς ένα σπίτι για την ομάδα μας», κατέληξε.


http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου