Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Γιαννής η ....επιστροφή


 
Σε μία ακόμα σπουδαία ενίσχυση προχώρησε ο Εθνικός που έκανε δικό του τον Χρήστο Γιαννή.. Ουσιαστικά όμως πρόκειται για την επιστροφή ενός δικού του παιδιού που από το 2007 έως το 2010 βρισκόταν στις ακαδημίες της ομάδας με την οποία είχε κατακτήσει και το Πρωτάθλημα νέων της Β κατηγορίας, ενώ με προπονητή τον Μιχάλη Γρηγορίου ήταν και μέλος της πρώτης ομάδας για τέσσερις μήνες.Μία επιστροφή που αποτελεί δικαίωση για τον ίδιο και "διορθώνει" ένα παλιό λάθος ..


Ο 24 χρονος  μέσος αγωνιζόταν  μέχρι πρότινος στην Οδηγήτρια με την οποία μέτρησε  30 συμμετοχές και 12 γκολ στην κανονική περίοδο της Α Πειραιά, όντας εκ των  ηγετών  στην εξαιρετική πορεία της ομάδας του Πειραιά  που την έφτασε μέχρι και και τα μπαράζ ανόδου ,ενώ έχει αγωνιστεί σε Πάμισο και Ελευσίνα..
Στις πρώτες του δηλώσεις  ο Χρήστος Γιαννής τόνισε: "Είναι μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ με τη φανέλα του Εθνικού και πραγματικά όταν   έγινε το τηλέφωνο της προσέγγισης  ειλικρινά δεν το σκέφτηκα και πολύ.  Εχω βρεθεί και πρίν απο μία επταετία στην ομάδα παίζοντας στα μικρά της κλιμάκια για σχεδόν τρία χρόνια  και νιώθω πραγματικά όμορφα.. .Αυτό που θέλω να ευχηθώ είναι πρώτα από όλα υγεία και δύναμη σε όλους και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στον Πρόεδρο κύριο Αγγελόπουλο όσο και στον κύριο Χατζηαλέξη  που με επέλεξαν.



ethnikos-fc.blogspot.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου