Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Πιστός στον Εθνικό ο Κουτσιαλής

Πιστός στον Εθνικό ο ΚουτσιαλήςΤο σκουφάκι του Εθνικού θα φορά και την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Χρήστος Κουτσιαλής, με τον παίκτη να υπογράφει το νέο συμφωνητικό με την ομάδα του Πειραιά.

Η διοίκηση του Εθνικού και ο πρόεδρος, Αντώνης Πρίντεζης, έδειξαν εγρήγορση και προσέγγισαν τον Κουτσιαλή πριν ηχήσουν δυνατότερα οι σειρήνες άλλων ομάδων της Α1 που είχαν στα πλάνα τους τον αμυντικό της ομάδας.

Η ομάδα του Πειραιά αποδεικνύει ότι έχει σαφές μεταγραφικό πλάνο, ώστε να στελεχώσει το ρόστερ της νέας σεζόν και κινείται πολύ δυναμικά, με στόχο να παρουσιαστεί ο Εθνικός πιο δυνατός τον Νοέμβριο.

O Χρήστος Κουτσιαλής σχολίασε στο WaterPoloLive την ανανέωση του με τον Εθνικό:

«Η διοίκηση έδειξε συνέπεια, για ακόμη μια φορά, αλλά και θέληση να με κρατήσει στην ομάδα. Είχα πει εξ αρχής ότι προτεραιότητα μου είναι ο Εθνικός. Η σχέση της διοίκησης με τους παίκτες είναι άριστη και όταν μου εκδήλωσαν την επιθυμία τους να παραμείνω στην ομάδα δεν το σκέφτηκα καθόλου. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός, που διατηρώ άριστες σχέσεις επίσης».


WaterPoloLive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου