Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Το μήνυμα του Γιανναλέτσου

giannaletsos-ethnikos



Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Εθνικός Πειραιώς κοντράρεται με τον Ιωνικό Νικαίας με φόντο την απευθείας άνοδο. Αυτή τη φορά για την Α2 κατηγορία. Η ομάδα του Κώστα Σορώτου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όντας έναν βαθμό πάνω από τον “αιώνιο αντίπαλο”. Γι αυτό η νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι της Κυριακής μπορεί να κρίνει οριστικά τη μάχη της κορυφής.
Ο εκ των ηγετών των Πειραιωτών, Δημήτρης Γιανναλέτσος, μίλησε στο eBasket για το ντέρμπι με τον Ιωνικό Νικαίας κάνοντας ειδική μνεία στο… πάθος που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του, ενώ τόνισε πως η δυναμική παρουσία των φίλων της ομάδας του μπορεί να κρίνει πολλά.
“Είναι ένα από τα ντέρμπι που έχουμε να δώσουμε στην έδρα μας και πρέπει να κερδίσουμε. Για μας αυτό το παιχνίδι είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος”, ήταν η αρχική τοποθέτηση του πολύπειρου σέντερ, ο οποίος συνέχισε μιλώντας για το ποια είναι τα “κλειδιά” του αγώνα:
“Πιστεύω ότι θα είναι ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι. Όποιος παίξει με δύναμη και με καθαρό μυαλό θα έχει το πλεονέκτημα. Εμείς, από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα θα έρθουν”.
Σε περίπτωση νίκης “καθαρίζει” όμως η πρωτιά; “Αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι, θεωρώ πως θα είναι δύσκολο να χάσουμε την πρώτη θέση στη συνέχεια. Ας κερδίσουμε πάντως πρώτα την Κυριακή και μετά βλέπουμε…“.
Ενώ απαντώντας σε ερώτηση για τον κόσμο του Εθνικού Πειραιώς, τόνισε: “Περιμένουμε τους φιλάθλους μας. Να μας στηρίξουν, όπως κάνουν σε κάθε παιχνίδι, χωρίς όμως να παρεκτραπούν, εφόσον έρθουν και αυτοί τουΙωνικού Νικαίας. Στον πρώτο γύρο είχε συμφωνηθεί να μην ταξιδέψουν οι δικοί μας φίλαθλοι, αλλά απ ότι διαβάζω τώρα, την πήρε ο αέρας αυτή τη συμφωνία. Ό,τι και να γίνει όμως δεν χρειάζονται επεισόδια και φασαρίες. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και θα κάνει αυτό που ξέρει στο γήπεδο


e-basket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου