Τρίτη 3 Απριλίου 2012

"Εφυγέ'' ο Σάκης Παπαδόπουλος




Θλίψη και πόνο προκάλεσε στις τάξεις των φιλάθλων μας η είδηση του θανάτου του Σάκη Παπαδόπουλου, ενός εκ των ιδρυτών του συνδέσμου των Πινεζών, προδομένος από την καρδιά του. Ο Σάκαρος έφυγε την Δευτέρα 02 Απριλίου από κοντά μας ανοίγοντας τα φτερά του για να πετάξει για την γειτονιά των Αγγέλων όπου θα συναντήσει παλιούς φίλους και θα μας βλέπει όλους μας από ψηλά.

Ήταν άτομο που διψούσε για ζωή, δεν φοβόταν κανέναν και ικανός να τα βάλει με την αντίπαλη κερκίδα ακόμα και μόνος του εναντίον όλων. Παρά τα προβλήματα που είχε με την καρδιά του (το πρώτο επεισόδιο το είχε στο ματς με τον Πατραϊκό στην Πάτρα το Μάιο του 2001 μετά την επίτευξη του τέρματος του Σταυρακόπουλου στο 95ο λεπτό), δεν το έβαλε ποτέ κάτω και προσπάθησε να την γευτεί όσο περισσότερο μπορούσε.

Η Κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 05 Απριλίου στο τρίτο Νεκροταφείο της Νίκαιας. Καλό ταξίδι Σάκη, θα σε θυμόμαστε πάντα και όλοι θα έχουμε μια ιστορία να διηγηθούμε με τα κατορθώματά σου στους νεότερους που δεν σε γνώρισαν...
Στην φωτογραφία τον βλέπετε πρώτο απο δεξία(με το χαρακτηριστικό μουστάκι του)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου