Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Κορωπί – Εθνικός Πειραιά 0-0



«Χρυσή» ευκαιρία να πλησιάσει τον Αήττητο Σπάτων στην τελευταία προνομιούχο θέση του 9ου ομίλου έχασε ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος «κόλλησε» στο 0-0 εκτός έδρας με το καταδικασμένο Κορωπί.
Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν κατάφεραν να προκαλέσουν το ρήγμα στο αμυντικό τείχος που είχαν χτίσει οι γηπεδούχοι μπροστά από την εστία του Ούσιου και κάπως έτσι το «στραβοπάτημα» ήρθε μάλλον φυσιολογικά.
Με την ισοπαλία αυτή οι γηπεδούχοι μπορεί να έφθασαν τους 27 βαθμούς ισοβαθμώντας πλέον με την Τριγλία Ραφήνας στο όριο της επικίνδυνης ζώνης, ωστόσο έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν τον Αήττητο Σπάτων που παρά την ήττα του από τον Αστέρα Βάρης, έχει απόσταση ασφαλείας 5 βαθμών.
ΚΟΡΩΠΙ (Αντώνης Καρπούζας): Ούσιος, Φύτρος, Πάντου, Πριονίδης, Ντούνης, Βρούτσης (75' Σύρος), Αλεξίου, Μουρούτης, Κουσιάκης (46' Τόλιας), Γερολυμάτος (57' Μπονές), Πούλος
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Στέλιος Πούλος): Μεϊμάρογλου, Ντούνη, Τσιούμας (62' Κρητικός), Καμπούρης (64' Ρούσσος Α.), Γαλάνης (75' Κασσιάρας), Σαμιώτης, Μιχελής, Ιατρού, Παντελής, Σκαφτούρος, Παυλόπουλος.


Πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου