Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Εθνικός-Αιολικός 1-3


Στις νίκες επέστρεψε ο Αιολικός, ο οποίος επικράτησε 3-1 τον Εθνικό στο Ελληνικό και παρέμεινε σε τροχιά ανόδου.
Η ομάδα της Μυτιλήνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 11’ είχε δοκάρι, όταν ο Διονυσάτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μεϊμάρογλου έδιωξε με τη γροθιά και με τη βοήθεια του δοκαριού η μπάλα απομακρύνθηκε. Στο 32’ η πίεση του Αιολικού απέδωσε και ο Μιχαλάκης με ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η απάντηση του Εθνικού ήταν άμεση και στο 37’ ο Σκαφτούρος ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 51’ ο Κάρδαρης έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αιολικό για το 1-2. Η πίεση των φιλοξενούμενων δεν… χαλάρωσε και στο 73’ είχαν και νέο δοκάρι με τον Τσουλάκο. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αλέξης Κάδης μετά από ατομική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους παίκτες του Δημήτρη Σπανού.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μεϊμάρογλου, Μακρόπουλος, Γαλάνης (66’ Σεμερτζίδης), Τσιούμας (69’ Κυριακάκης), Ιατρού (66’ Σαμλίδης), Κρητικός, Μιχελής, Παντελής, Σκαφτούρος, Κοσμάς, Αλ. Ρούσσος
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βούρος, Ζώνας, Αποστολίδης, Καπταγιάννης, Καδής, Διονυσάτος, Μιχαλάκης (87’ Μουστογιάννης), Τσουλάκος, Κάρδαρης (80’ Ντζιμάνης), Μουρατίδης (71’ Χατζηκυριάκος)

Πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου