Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Με το δεξί» ξεκίνησε η ομάδα Xoκεϋ 3-0 την ομάδα των Αναβρύτων



Στο Α’ ημίχρονο η ομάδα επέδειξε υπεροχή έναντι της αντίπαλης ομάδος και μεγάλη πρωτοβουλία κινήσεων, η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 9’ μέσα από την περιοχή του D, έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα από τον Ι.Ραχσάν και εκτέλεση από τον Μ.Παπουτσάκη. Ο παίχτης έκανε στο 26’ το 0-2 με penalty corner. Η ομάδα στη συνέχεια « κατέβασε» ρυθμούς, επιδόθηκε σε κινήσεις τακτικής με κατοχή μπάλας στην άμυνα και έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε πιο δυνατά και έκλεισε την αντίπαλη ομάδα στο δικό της D (περιοχή),η οποία αρκέστηκε σε τρεις αντεπιθέσεις, ενώ ο πολύ καλός σήμερα Μ.Παπουτσάκης σκόραρε για τρίτη φορά σημειώνοντας χατ τρικ στο 40’ με καταπληκτική εκτέλεση penalty corner.
Παρά τη νίκη της, η ομάδα πραγματοποίησε μέτρια, για τα δεδομένα της, εμφάνιση και έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε η απουσία τριών βασικών παικτών μας (Τσιάμης,Τσιριμώκος,Τζινάκης) αλλά και το άγχος της πρεμιέρας λόγω της «βαριάς» φανέλας του Εθνικού.

Ευχαριστούμε πολύ πιστούς φιλάθλους του Εθνικού οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στις κερκίδες και οι οποίοι με την θετική τους ενέργεια και την ενθουσιώδη στάση τους έδωσαν...μπλε χρώμα στο γήπεδο. Ευελπιστούμε να ανταποκριθούν ακόμα περισσότεροι φίλαθλοι στο κάλεσμά μας ώστε να γνωρίσετε και παρακολουθήσετε από κοντά την ομάδα που στόχο έχει να προσθέσει ένα Κύπελλο και ένα Πρωτάθλημα στον ιστορικό μας Σύλλογο.

Σύνθεση Εθνικού: Βαρσαμίσης Δ., Βαρσαμίσης Α., Muhammad Faisal Joiya, Muhamaad Bilal Nadeem, Πελέκης Ι., Σκρέκης Ι., Παπουτσάκης Ε. , Φούφλιας Γ., Λιαγούρης Ο., Ρουμουνδούμης Χ., Ραχσάν Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου