Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ολυμπιάδα-Εθνικός 0-0

Άβολη ισοπαλία χωρίς γκολ έφεραν Ολυμπιάδα και Εθνικός στο γήπεδο των Σιταποθηκών, παρουσία 500 θεατών.

Ο Εθνικός δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, ενώ η ομάδα του Κερατσινίου ήταν αρκετά καλή, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη με τους Γκιάτη και Καραμάδο.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Γιαννούκαρης, Καμμένος (63’ Μίχας), Μαντούσης, Μελλάς, Γκιάτης, Παντελίδης (90’ Δακουτρός), Λιόσης, Μαυρουδής (24’ Καμαράδος), Γιαννουλάκης,  Γκικουρίας.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μακρής, Μακρόπουλος, Ιατρού, Τσαραούσης (46’ Χώνος), Γαλάνης, Σαμιώτης, Μιχελής, Παντελής, Σκαφτούρος (89’ Σαμλίδης), Κρητικός, Ρούσος (82’ Κυριακάκης).

Αποδοκίμασαν παίκτες και Αρναούτη


Ένταση σημειώθηκε από μερίδα οπαδών του Εθνικού μετά το παιχνίδι με την Ολυμπιάδα στο γήπεδο των Σιταποθηκών το Σάββατο (3/3).


Περίπου 200 οπαδοί των Πειραιωτών, εμφανώς εκνευρισμένοι από την μέτρια απόδοση της ομάδας και την ισοπαλία (0-0) με την Ολυμπιάδα, που ουσιαστικά την έθεσε εκτός διεκδίκησης ανόδου. Τα πυρά των οπαδών οι παίκτες, αλλά και ο τεχνικός Δημήτρης Αρναούτης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Εθνικού. Η κατάσταση πήγε να βγει από τον έλεγχο, όταν κάποιοι ποδοσφαιριστές απάντησαν στις αποδοκιμασίες των φίλων της ομάδας, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Πηγή:onsports.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου