Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών προς τον ΦΙΛΑΘΛΟ κόσμο του Εθνικού:




Ανακοίνωση εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας μας αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την Ολυμπιάδα στο Κερατσίνι. Αναλυτικά το κείμενο:
1. Με τη παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο του Εθνικού πως αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη για την κάκιστη εμφάνιση του Σαββάτου με την ομάδα της Ολυμπιάδας. Σαφώς και κατανοούμε τη στενοχώρια των φιλάθλων και αναγνωρίζουμε και το δικαίωμα τους να πούνε και μια κουβέντα παραπάνω σε μια εμφάνιση σαν και αυτή. Όπως μας αρέσει να μας αποθεώνουν όταν παίζουμε καλά έτσι δεχόμαστε και κάθε κριτική σε ένα κακό παιχνίδι. Δεν πρόκειται να επικαλεστούμε καμία δικαιολογία καθώς έχουμε παίκτες που θα ζήλευαν ομάδες ανωτέρων κατηγοριών (ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ),έχουμε τον περισσότερο κόσμο αλλά έχουμε και μακράν τη καλύτερη διοίκηση που υπάρχει σε β’ , γ’ και δ’ εθνική. ΔΕΝ θα ζητήσουμε συγνώμη για να κερδίσουμε την εύνοια σας, θα την διαπιστώσετε μέσα από την απόδοση μας στα προσεχή παιχνίδια, ΟΧΙ δεν υποσχόμαστε συνεχείς νίκες, υποσχόμαστε συνέχιση της μεγάλης προσπάθειας που ήδη έχουμε καταβάλει (πριν ενάμιση μήνα είχαμε 7 βαθμούς και τώρα έχουμε 25 και κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού) και φυσικά εξάλειψη εμφανίσεων όπως αυτή με την Ολυμπιάδα. Έχουμε πλήρη γνώση του ‘βάρους’ της φανέλας που μας δώσανε την τιμή να φοράμε ,γουστάρουμε να τη φοράμε και έχουμε τα κότσια να τη φοράμε.

2. Όσο αναφορά τα γεγονότα που σημειώθηκαν με τη λήξη του αγώνα με την Ολυμπιάδα θα θέλαμε να κάνουμε την εξής τοποθέτηση: εννοείται πως καταδικάζουμε την ενέργεια του συμπαίκτη μας ΒΑΓΓΕΛΗ ΙΑΤΡΟΥ και πως τέτοιες ενέργειες δεν αρμόζουν αλλά κ δεν αντιπροσωπεύουν κανέναν μας, ΟΜΩΣ σε μια οικογένεια όπως αυτή του Εθνικού μια ειλικρινής μεταμέλεια είναι ευπρόσδεκτη .Εξάλλου ταιριάζει γάντι στην ιδιοσυγκρασία και το μεγαλείο του Εθνικού η μεγαλοψυχία της συγχώρεσης.’’ Η ικανότητα να συγχωρείς είναι προσόν του δυνατού. Οι αδύναμοι ποτέ δεν συγχωρούν, Μαχάτμα Γκάντι, 1869-1948,’’ Εμείς οι ποδοσφαιριστές τον έχουμε ήδη συγχωρέσει και αυτό γιατί είναι ένα παιδί που ποτέ δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα κ πάντα παίζει αυτό που μπορεί σε κάθε παιχνίδι βάζοντας πάντα σε προτεραιότητα το καλό της ομάδας. Ο πιο σημαντικός λόγος όμως που τον συγχωρούμε είναι για το καλό της ομάδας, διότι το κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές είναι κάτι παραπάνω από άριστο και δε θέλουμε με τίποτα να χαλάσει αυτό. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ τον και εσείς και είναι σίγουρο πως θα σας ανταμείψει και αγωνιστικά αλλά και από θέμα συμπεριφοράς.

3. ΤΕΛΟΣ θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεχή παρουσία σας στο γήπεδο και την στήριξη σας…σας παρακαλούμε να συνεχίσετε ανεπηρέαστοι γιατί όταν θέλετε (ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ...) είστε μια ομάδα μόνοι σας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ…….ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΤΑΣΟΥΜΕ...

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ 
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου