Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Εθνικός Πειραιώς-Ατρόμητος Πειραιά 1-2


«Διπλό» με ανατροπή πέτυχε ο Ατρόμητος επί του Εθνικού με 2-1 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την σωτηρία της ομάδας
Στο ματς που ολοκλήρωσε την 18η αγωνιστική του 9ου ομίλου, Εθνικός Πειραιώς και Ατρόμητος Πειραιά μάχονταν για την σωτηρία τους στη Δ’ Εθνική σε ένα «τοπικό» ντέρμπι που ειδικά για τον Ατρόμητο ήταν υψίστης σημασίας. Στο ματς, οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως «νωθρά» στον αγωνιστικό χώρο και σε ένα παιχνίδι κέντρου δεν δημιουργήθηκαν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν τελείως διαφορετική. Ο Εθνικός ευτύχησε να προηγηθεί με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο 47’ με σκόρερ τον Ρούσσο. Ο Ατρόμητος είχε το ψυχικό σθένος να αντιδράσει και στο 61’ ο Γεωργούλης ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση τους η οποία «καρποφόρησε» στο 72’ με τον Μυλώνα να σουτάρει, η μπάλα κόντραρε και τελικά κατέληξε στα δίχτυα του Μακρή για το 1-2 που έμεινε μέχρι το τέλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Μακρής, Κρητικός, Σαμλίδης (55' Σκαφτούρος), Ρούσσος Ο., Μακρόπουλος, Σαμιώτης, Ιατρού (75' Χώνος), Γαλάνης, Μιχελής, Παντελής, Ρούσσος Α.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Θωμόπουλος, Μπελιάς, Γεωργακόπουλος, Γεωργούλης, Δανάσης, Νταλάκος, Αγγέλου (80' Γιώτης), Λοϊζίδης, Σταθουλόπουλος, Τριανταφυλλίδης (65' Μυλωνάς), Αθανασόπουλος (55' Κεσανίδης)

Πηγή:onsports.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου